Barnas drømmesommer

 

SKAP BARNDOMSMINNENE SOM VARER

17. juni-20. august - Fantastiske opplevelser hver dag i skolens sommerferie!

Hver dag i skolens sommerferie arrangerer vi ekstra mye gøy for barn og unge. Her er det spennende ting å gjøre, å se på og å oppleve! Prøv deg som glassblåser og blås ditt eget glass, besøk Barnas Bondegård og opplev Øistein Sommerblyants kreative verden med verksdet og show!

Det er aldri et kjedelig øyeblikk på Hadeland Glassverk. Se hva som skjer.

 

Vi holder åpent hver dag fra 10 - 18. 

Se detaljerte åpningstider her. 

Gratis parkering. 


PRØV DEG SOM GLASSBLÅSER

Både voksne og barn kan blåse sitt eget glass. Det er fascinerende å se hvordan en glødende klump med glassmasse blir til en vakker vase eller et drikkglass du har laget helt selv, og du får hjelp av våre profesjonelle glassblåsere gjennom hele prosessen. Mestringsfølelsen barna får når de står med det rykende ferske glasset i hendene, glemmer de aldri! 

Les mer om glassblåsing.


ØISTEINS SOMMERBLYANT

Bli med inn i Øisteins Blyants magiske verden! 
Gå på oppdagelsesferd blant fantasifigurer, morsomme kreasjoner og andre kunstverk av papp, som du kjenner igjen fra NRK Super og YouTube.

Bygg ditt eget hus i papp og kos deg med andre kreative utfordringer i Lille-Øisteins kreative verksted, og gå på Øistein Blyant fantastiske show!

Les mer om Øisteins Sommerblyant.


BARNAS BONDEGÅRD

Barnas sommerfavoritt! 
Alle barn elsker Barnas Bondegård, og her lages utallige barndomsminner år etter år. Hils på blant annet kalv, lam, geit, kaniner, høner og ta en tur på hesteryggen! Her kan du også kose deg med andre gårdsrelaterte og tradisjonsrike aktiviteter, som hesteskokasting og å gå på stylter.

MANGE OPPLEVELSER

Med kjempestort uteområde, egen badestrand, 11 butikker, 6 spisesteder, lekeplasser, museum, kunstutstilling og en rekke aktiviteter, er det mye å oppdage på Hadeland Glassverk.

Se oversikt over hele området.

SJEKK UT VÅRT NÆROMRÅDE

Jevnaker har masse å by på! Kun 5 minutter fra Hadeland Glassverk finner du Thorbjørnrud hotell, idyllisk beliggende ved Randsfjorden. Her finner du også Randsfjorden badepark, Nord-Europas største badepark! Benytt også anledningen til å besøke Kistefos Museum.

Ta ekspressbuss fra Oslo til Jevnaker! 
Ekspressbussen går fra Oslo bussterminal kl. 10:15 med retur fra Jevnaker kl. 16:50. Reisen tar i underkant av to timer, og billettene koster 235 kr én vei. 

Det går shuttlebuss mellom Hadeland Glassverk og Kistefos, slik at du kan oppleve begge destinasjonene. Shuttle er inkludert i billetten.

Fotokredit: Vy/Aksel Jermstad


 


Noen smakebiter på hva du kan oppleve:

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A