Belysning

Hadeland Glassverk ble etablert i 1762 og er Norges eldste eksisterende håndverksbedrift. Fra 1800-tallets parafinlamper frem til dagens modernisert klassikere i utallige farger og mønstre, er kursen holdt stødig gjennom mer enn 250 år.

Vårt lampeutvalg

Kontakt oss ved spørsmål eller rådgivning.

E-post: Belysning@hadeland-glassverk.no

Belysnings-katalog

Bli med på hytta til Johannes Klæbo

Johannes Klæbo imponerte en hel verden med 3 gull i Vinter-OL i Pyeongchang i 2018. Fritiden tilbringer langrennsløperen ofte på hytta på Skeikampen, som har den lekreste belysning fra Hadeland Glassverk.

Besøk vårt showroom for belysning

Visste du at vi har et stort showroom for belysning på Hadeland Glassverk? 1000 lekre kvadratmeter med alt øyet og hjertet kan begjære av lamper, munnblåste og håndlagde på Hadeland.

Trenger du hjelp med belysning?

Drømmer du også om de vakre, håndlagde lampene fra Hadeland? Føler du deg usikker på hvilken lampe du bør velge til ditt hjem? Vår interiørdesigner Naima hjelper deg gjerne!

Vårens store nyhet!

Belysningssatsningen har tatt markedet med storm, og Hadeland Glassverk ønsker nå å utvide lampekolleksjonene ytterligere. Vårens nyheter er nemlig bordlamper!​

Det glitrer på Christinas kjøkken

Da Christina behøvde nye kjøkkenlamper kontaktet hun Hadelands Glassverks belysningsekspert, Naima Boger. Christina valgte lampesammensetningen Glitre, som består av fem Dråpe-lamper i formasjon. Er det rart hun er fornøyd?

Krystallkulene på Renates hytte

Bli med @casachicks på hytta og se hennes vakre krystallkule-oppheng!

Bli med inn til Marianne Haga Kinder!

Vi dro hjem til Marianne som står bak Instagramkontoen Inspirasjonsguidennorge

Hennes and Mauritz Flagship Store

Lysekronen består av 201 kuler som strekker seg over 7 etasjer på 26 meter

La deg inspirere

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018