Belysning

Hadeland Glassverk ble etablert i 1762 og er Norges eldste eksisterende håndverksbedrift. Fra 1800-tallets parafinlamper frem til dagens modernisert klassiske lamper i utallige farger og mønstre, er kursen holdt stødig gjennom mer enn 250 år. Vi har noe for enhver smak, se vårt belysningsutvalg under.

VÅRT BELYSNINGSUTVALG

VÅRE TJENESTER

Kontakt oss ved spørsmål eller rådgivning.

E-post: Belysning@hadeland-glassverk.no

Bli med på hytta til Johannes Klæbo

Johannes Klæbo imponerte en hel verden med 3 gull i Vinter-OL i Pyeongchang i 2018. Fritiden tilbringer langrennsløperen ofte på hytta på Skeikampen, som har den lekreste belysning fra Hadeland Glassverk.

Bordlamper, stemningsfull belysning der du vil

Bordlamper gir nydelig, stemningsfullt lys. De krever ingen montering og kan flyttes rundt i huset. I tillegg er de nærmest skulpturelt vakre. Er det rart vi elsker disse lampene?

Belysningsmagi på Renates hytte

Bli med interiørstyist Renate Lorentzen på hytta og se hennes vakre krystallkule-oppheng!

Det glitrer på Christinas kjøkken

Da Christina behøvde nye kjøkkenlamper kontaktet hun Hadelands Glassverks belysningsekspert, Naima Boger. Christina valgte lampesammensetningen Glitre, som består av fem Dråpe-lamper i formasjon. Er det rart hun er fornøyd?

Vårens store nyhet!

Belysningssatsningen har tatt markedet med storm, og Hadeland Glassverk ønsker nå å utvide lampekolleksjonene ytterligere. Vårens nyheter er nemlig bordlamper!​

Bli med inn til Marianne Haga Kinder!

Vi dro hjem til Marianne som står bak Instagramkontoen Inspirasjonsguidennorge

Hennes and Mauritz Flagship Store

Lysekronen består av 201 kuler som strekker seg over 7 etasjer på 26 meter

Vi lyssetter Stockholm Lighting Fair!

Vi kan love en spektakulær og lyssatt stand med spennende nyheter, design og hyggelige samtaler på Stockholm Lighting and Furniture Fair på stand C 05:18  4.-8. februar 2020 sammen med Eikund Møbler.

Page:
  1. 1
  2. 2

La deg inspirere

Alle våre lamper er håndlaget i Norge. Fordelene med dette er at lampene har et helt unikt design, og at du kan kjøpe produktene med god samvittighet. Er du usikker på hvilken lampe som passer best i ditt hjem? Få hjelp av vår dyktige interiørdesigner her.

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018