DET GLITRER PÅ CHRISTINAS KJØKKEN

Da Christina behøvde nye kjøkkenlamper kontaktet hun Hadelands Glassverks belysningsekspert, Naima Boger. Christina valgte lampesammensetningen Glitre, som består av fem Dråpe-lamper i formasjon. Er det rart hun er fornøyd?

Christina Skjevik er interiørdesigner, og står blant annet bak Interiørpodden, en podcast om interiør, hus og hjem. Hun styler også lekre hytter for firmaet Hjortero Hytter, som drives av mannen Frode.

På Instagramkontoen @christinaskjevik deler Lillestrømjenta lekker inspirasjon fra eget hjem og mange flotte hytter med sine over 25 300 følgere.

Christina oppsøkte Hadeland Glasverks belysningsekspert Naima Boger, for å finne den perfekte belysningskombinasjonen til kjøkkenet sitt. Valget falt på en sammensetning av fem Dråpe-lamper, en lampe vi har kalt Glitre. Lampen ga akkurat det uttrykket og den stemningen som Christina ønsket over kjøkkenbordet.

- Jeg elsker mine unike munnblåste Dråpelamper! De passer så fint hjemme hos meg og er et smykke på vårt kjøkken. Jeg fikk god hjelp av Naima, med tanke på hvilke og hvor mange lamper som passet sammen over mitt bord. Lampene skaper en magisk stemning og gir sjel til hele rommet, sier Christina.

Nå kan du kjøpe Christinas lampesammensetning Glitre!

Dråpe-lampene er designet av Lina Rincón, som har hentet inspirasjon til lampene i vannets bevegelser. Christinas spesifikke lampesammensetning heter Glitre, men Dråpe-lampene selges også enkeltvis eller i ønsket kombinasjon.

Alle lampene er munnblåst på Hadeland Glassverk.
 
Trenger du tips til å finne rett belysning får du hjelp av våre dyktige medarbeidere på Hadeland, eller ta kontakt med vår interiørdesigner og belysningsekspert, Naima Boger.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A