BLI MED PÅ HYTTA TIL JOHANNES KLÆBO

Johannes Klæbo imponerte en hel verden med 3 gull i Vinter-OL i Pyeongchang i 2018. Fritiden tilbringer langrennsløperen ofte på hytta på Skeikampen, som har den lekreste belysning fra Hadeland Glassverk.

Johannes Klæbos hytte på Skeikampen er noe helt for seg selv. Her kan OL-vinneren trekke seg tilbake fra kjas og mas og bare nyte fjellet naturen og stillheten, alene eller i selskap med familie og venner. Hadeland Glassverk har levert belysning til alle rom på "Klæbohytta". Bli med oss på hyttebesøk til en ekte gullvinner, og se de flotte lampene han har valgt!

Spisestue

"Klæbohytta" har en åpen stue/kjøkkenløsning og spisestuebordet er hyttas hjerte. Derfor ble det naturlig å montere en iøyenfallende lampe, som nærmest er et kunstverk i seg selv, over bordet. Lampen er en vakker sammensetning av krystallkuler i ulike farger, størrelser og slip, og opphenget er en fritthengende baldakin i eik. Alle krystallkulene og opphenget finnes i vårt sortiment.

Kjøkken: Arkivlampe Modell 4014

Johannes ønsket seg et godt arbeidslys over kjøkkenbenken.  Samtidig ønsket han en lampe som så stilig ut og harmonerte med øvrig belysningsvalg i hytta. Valget falt på 2 stk røykgrå kupler i arkivmodell 4014

(str 300 mm), med oppheng i sort. Denne lampen finnes i seks ulike størrelser og fem fargevarianter, så valgmulighetene er mange!

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A