Trenger du hjelp med belysning?Mange opplever at det kan være vanskelig å velge riktig lampe, samt å vurdere hvorvidt man skal gå for én eller flere lamper satt sammen.

Videre kan valg av farge, mønstermiks og størrelse også være utfordrende. Dette handler mye om hvilke soner man skal lyse opp, hvilken personlig stil man har, samt typen stemning man ønsker å skape. Valgmulighetene er mange, men feil valg kan være kostbart, så det kan være hensiktsmessig å søke hjelp tidlig i prosessen.

Vår dyktige belysningsekspert, Siw Ørpen Sannerud, hjelper deg gjerne med forslag til løsning!

Siw har jobbet med belysning og interiør i 15 år. Hun har jobbet med alt fra privatboliger og hytter, der hun har utviklet helhetlige møblerings- og belysningsplaner for rom, til store offentlige prosjekter med belysning og utsmykning. Siw brenner for rett belysning i rett miljø, og er svært opptatt av hvordan riktig belysning og valg av lamper kan utgjøre den store forskjellen i et rom. Vi vet at med rett belysning, kan man skape ren magi! Her er Siw beste belysningstipsVed å sende inn bilder av rommet der lampen eller lampene er tenkt opphengt, kommer vår interiørdesigner tilbake med forslag til type lampe, eventuelt en sammensetning av flere, med farge og mønsterkombinasjon, samt plassering og oppheng.

Send gjerne 2-3 bilder av rommet fra flere vinkler, for å gi oss best mulig inntrykk av stil. Beskriv også gjerne med noen få ord hvilke behov lampen skal dekke.

 

NB! Husk på følgende når du skal ta bilder for å sende inn til oss:

Ta bilder i godt dagslys hvis mulig.
Ta bilde i øyehøyde når du står og hold kameraet/mobilen rettest mulig mot område du skal fotografere. (Tenk at vertikale linjer skal være loddrette)
Ta gjerne flere vinkler av området, så velger vår designer mest egnete bilde.
Hvis det enkelt lar seg gjøre, fjern eksisterende lamper eller annet i området som du ønsker å få visualisert lamper i.
 

Tjenesten er gratis, og mail sendes til: belysningshjelpen@hadeland-glassverk.no

Ved større prosjekter kan vi også spesiallage unike lamper basert på ønsker og behov. Ta kontakt for å avtale et møte.


Hvilken lampe passer best i ditt hjem? Dette kan vår interiørdesigner hjelpe deg å finne ut.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A