Belysningsmagi på Renates hytte

Interiørstylist Renate Larsen Lorentzen står bak Instagramkontoen @casachicks, der hennes nesten 280 000 følgere får bli med på Renates ulike stylinger, både hjemme og på hytta.

 

Renate har den nydelige krystallsammensetningen Rav på sin hytte, designet og valgt ut av henne selv. Renate har gått for 7 kuler i de klassiske slipmønstrene Finn, Skjær, Stor Stjerne, Kryss og Optikk i fargene klar, kakao og oliven. Nå kan du også få den lekre stilen til Renate med hennes selvkomponerte krystallkulelampe "Rav".

Visste du at du nå kan kjøpe "Rav" i tre ulike varianter? Velg mellom  3, 5 eller 7 krystallkuler!

Hun har valgt den perfekte kombinasjonen til nettopp sin hytte ved å bruke fargene klar, kakao og oliven. Hun har gått for de klassiske slip-mønstrene Finn, Skjær, Stor Stjerne, Kryss og Optikk.

Nå kan du kjøpe Renates lampe i nettbutikken eller designe din helt egen. 

 1. RAV KRYSTALLKULER 7 STK M. TREBALDAKIN
  RAV KRYSTALLKULER 7 STK M. TREBALDAKIN
  kr 57 600,00

Da designsjef ved Hadeland Glassverk, Maud Gj. Bugge, designet Krystallkule-serien i 2014, var ønsket at kunden selv skulle kunne skape en unik og spesialtilpasset lampe til eget hjem. Derfor kan du nå velge mellom ni ulike mønstre, farger og tre ulike størrelser i Krystallkule-serien.

Krystallkulene munnblåses og diamantslipes for hånd på Hadeland Glassverk. Alle mønstrene som slipes for hånd krever presisjon, en stødig hånd og øye for detaljer. For å sikre at mønsteret blir presist bruker sliperne pappmaler for å tegne opp hvor de skal slipe, likevel krever mange av mønstrene frihåndssliping. Fordelen med å kjøpe håndlagde produkter er at ingen produkter blir helt like, og kan variere smått i farge og mønster.

Du har oppnådd gratis frakt!

 • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
  • Option Value
  kr 4444,00
 • Det er %1 varer i handlekurven.
 • Delsum N/A