Butikker

På Hadeland Glassverk har vi hele 10 forskjellige butikker. I tillegg til glass og porselen, finner du her også klær til gode priser, kjøkkenvarer, spennende interiør, leker, mat og øl fra norske småskalaprodusenter og mye, mye mer!

Glassbutikken
I Glassbutikken får førstesorteringen virkelig skinne. Her finner du de vakreste vinglass, men også lanterner, boller og vaser. Du finner også de flotte Krystallkule-lampene som du kan se i lysekronen i trappeoppgangen til Galleri 2. Glassbutikken er ikke bare en butikk, men en utstilling av noe av det ypperste Hadeland Glassverk har å by på, og er virkelig verdt et besøk.
Telefon: 458 67 346
Epost: glassbutikken@hadeland-glassverk.no

Fabrikkutsalget
Fabrikkutsalget er rett og slett lagersalget på Hadeland Glassverk. Her står det tett i tett med glass, vaser og andre lekre produkter, og utvalget er stort. Her finner du Hadeland Glassverk-varer til sterkt reduserte priser, og Fabrikkutsalget er nok best kjent for sine gode priser på annensortering. Annensortering betyr at for eksempel en vase kan ha en liten boble i glasset, eller et fargeavvik. Fabrikkutsalget har også et stort utvalg av produkter som glassblåserne selv har designet, som Mesterfat og Mesteskål. Dette er blant våre bestselgere!
Telefon: 465 05 193
Epost: Fabrikkutsalget@Hadeland-Glassverk.no

Høvdinghallen
Høvdinghallen har et røft og unikt miljø, og her finner du øl fra mikrobryggerier fra hele Norge. Vi har også et rikt utvalg av mat fra  småskalaprodusenter fra det ganske land. Kjøkkenavdelingen er blant landets største, og vi tilbyr mange kjente merkevarer til sterkt reduserte priser. I Høvdinghallen finner du også Norges største fabrikkutsalg på porselen fra Porsgrunds Porselænsfabrik.
Telefon: 410 40 413
Epost: hovdinghallen@Hadeland-Glassverk.no

Porselenshuset
Porselenshuset byr på det beste fra Porsgrund Porselænsfabrik. Her får du alltid får 20 prosent fabrikkrabatt, og i tillegg kan det være kampanjer etter sesong, og da kan du få så mye som 40-50 prosent rabatt.
Porselenshuset fører også varer fra Ment fra Fåvang, Kähler fra Danmark og Rörstrand fra Sverige. Tekstiler fra finske Lapuan samt Ekelund og Kardelen fra Sverige er også med på å løfte utvalget.
Telefon: 453 90 771
Epost: Porselenshuset@Hadeland-Glassverk.no

Interiørhuset
Like ved Barnas Bondegård, med utsikt til Randsfjorden, opp en trapp og inn en dør, finner du en skjult liten skatt av en interiørbutikk; Interiørhuset. I butikken bugner det av puter og pledd, sengetøy og håndklær, lys og lykter, kurver og vaser.
– Vi har mange kjente merkevarer, for eksempel Muubs som har blitt veldig populært, i tillegg til Mille Moi, Kähler og House Doctor for å nevne noen, sier Marianne Ford, butikkleder for Interiørhuset
Interiørhuset, til tross for navnet, byr ikke bare på interiør. Her finner du også rikelig med klær, sko, smykker og vesker i de deiligste materialer fra kjente merker som Becksöndergaard, Part two, Bud to rose og Tante Maggy. Her er det like mange vakre stoffer å ta på som det er vakre ting å se på.
– Det går mye småvarer, smiler Marianne. – Kanskje ekstra mye av puter og lykter. Fine småting vi kjøper for å gjøre det hyggelig i hjemmet vårt.
Telefon: 453 92 960
Epost: Interiorhuset@Hadeland-Glassverk.no

Hadeland Lys og Tinnstøperi
Hadeland Lys- og Tinnstøperi selger vakkert tinn og lager stearinlys på gamlemåten, Her kan du farge dine egne stearinlys, og ta en titt på det rike utvalget av lys, tinn og suvenirprodukter. Vi kan også tilby attraktive interiørprodukter, dekorartikler, klær, smykker og gaver, samt et rikt utvalg av souvenirer fra ledende leverandører i Norge. Ida Pernille Sandli, butikkleder i Hadeland Lys og Tinnstøperi viser til mange spennende varer, blant annet Dale genserne. - Jeg vil anbefale de som kommer innom å ta en titt på tinnproduktene våre, samt det store utvalget av servietter og lys.
Telefon: 404 98 762
Epost: hlt@hadeland-glassverk.no

Honninghuset
Honninghuset er både en butikk og en spennende opplevelse for barn og voksne.
i Honninghuset kan du studere bienes liv i flere bikuber og fylle din ”selvblåste” honningkrukke fra Glasshytta med klokkelynghonning. Vi har også en mengde spennende produkter som alle har
utgangspunkt i honning og bier; mat, kosmetikk, serviser, hobbyartikler og leker.
Telefon: 410 40 185
Epost: Honning@Hadeland-Glassverk.no

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018