Besøk vårt showroom for belysning

Visste du at vi har et stort showroom for belysning på Hadeland Glassverk? 1000 lekre kvadratmeter med alt øyet og hjertet kan begjære av lamper, munnblåste og håndlagde på Hadeland.
april 13, 2021

Vårt showroom for belysning finner du i hjertet av Hadeland Glassverk, i Glasshytta, der lampeproduksjonen foregår.

Åpningstider:

Mandag-fredag: Kl 10-16
Lørdag-søndag: Kl 11-17

 

 

Våre kompetente medarbeidere hjelper deg gjerne med dine belysningsspørsmål. Har du behov for belysningshjelp for konkrete rom, ta med et bilde av rommet, evt send bildet til  showroom@hadeland-glassverk.no. Det er også mulig å booke tid i Showroom til å få hjelp til å finne riktig belysning til ditt hjem.

Fra 1930-1960 - tallet var Hadeland Glassverk en av Norges største leverandører av belysning, med leveranser til mange offentlige og private bygg både i inn- og utland. Arkivlampene ble designet av kjente norske designere som Jonas Hidle og Arnulf Bjørshol.

Dagens designteam, med designsjef Maud Gj. Bugge i spissen, har ivaretatt klassikerne ved å fremheve og modernisere detaljene. I tillegg står de bak de nye lampene fra Hadeland Glassverk.

La deg inspirere av design og norsk glasskunst! Opplev vakker belysning i et elegant og tidsriktig miljø, hent inspirasjon, og kanskje finner du lampen som er perfekt for akkurat ditt hjem og dine behov.

Trenger du tips til å finne rett belysning får du hjelp av våre dyktige ansatte på Hadeland Glassverk. Send oss gjerne en epost til showroom@hadeland-glassverk.no eller ring oss på telefon 41040422.
Her kan du også booke tid til å få hjelp til å finne belysning som passer til ditt hjem!

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018