Besøk vårt showroom for belysning

Visste du at vi har et stort showroom for belysning på Hadeland Glassverk? 1000 lekre kvadratmeter med alt øyet og hjertet kan begjære av lamper, munnblåste og håndlagde på Hadeland.
mai 26, 2020

Vårt showroom for belysning finner du i hjertet av Hadeland Glassverk, et stenkast unna Glasshytta, der lampeproduksjonen foregår.

Åpningstider:

Mandag-fredag: Kl 10-16
Lørdag-søndag: Kl 10-18

 

 

Våre kompetente medarbeidere hjelper deg gjerne med dine belysningsspørsmål. Har du behov for belysningshjelp for konkrete rom, ta med et bilde av rommet, evt send bildet til  showroom@hadeland-glassverk.no

Fra 1930-1960 - tallet var Hadeland Glassverk en av Norges største leverandører av belysning, med leveranser til mange offentlige og private bygg både i inn- og utland. Arkivlampene ble designet av kjente norske designere som Jonas Hidle og Arnulf Bjørshol.

Dagens designteam, med designsjef Maud Gj. Bugge og industridesigner Anders Holmedal i spissen, har ivaretatt klassikerne ved å fremheve og modernisere detaljene. I tillegg står de bak de nye lampene fra Hadeland Glassverk.

La deg inspirere av design og norsk glasskunst! Opplev vakker belysning i et elegant og tidsriktig miljø, hent inspirasjon, og kanskje finner du lampen som er perfekt for akkurat ditt hjem og dine behov.

Trenger du tips til å finne rett belysning får du hjelp av våre dyktige medarbeidere på Hadeland, eller ta kontakt med vår interiørdesigner og belysningsekspert, Naima Boger. Du kan også ringe direkte til Showrommet på telefon 410 40 422 .

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018