Bli med på hytta til Johannes Klæbo

Johannes Klæbo imponerte en hel verden med 3 gull i Vinter-OL i Pyeongchang i 2018. Fritiden tilbringer langrennsløperen ofte på hytta på Skeikampen, som har den lekreste belysning fra Hadeland Glassverk.
september 25, 2020

Johannes Klæbos hytte på Skeikampen er noe helt for seg selv. Her kan OL-vinneren trekke seg tilbake fra kjas og mas og bare nyte fjellet naturen og stillheten, alene eller i selskap med familie og venner. Hadeland Glassverk har levert belysning til alle rom på "Klæbohytta". Bli med oss på hyttebesøk til en ekte gullvinner, og se de flotte lampene han har valgt!

Spisestue

"Klæbohytta" har en åpen stue/kjøkkenløsning og spisestuebordet er hyttas hjerte. Derfor ble det naturlig å montere en iøyenfallende lampe, som nærmest er et kunstverk i seg selv, over bordet. Lampen er en vakker sammensetning av krystallkuler i ulike farger, størrelser og slip, og opphenget er en fritthengende baldakin i eik. Alle krystallkulene og opphenget finnes i vårt sortiment.

Kjøkken: Arkivlampe Modell 4014

Johannes ønsket seg et godt arbeidslys over kjøkkenbenken.  Samtidig ønsket han en lampe som så stilig ut og harmonerte med øvrig belysningsvalg i hytta. Valget falt på 2 stk røykgrå kupler i arkivmodell 4014

(str 300 mm), med oppheng i sort. Denne lampen finnes i seks ulike størrelser og fem fargevarianter, så valgmulighetene er mange!

Kjøkkenlampen i ulike størrelser

Hall: Arkivlampe Modell 4014

På "Klæbohytta" er det høyt under taket, spesielt i hallen. Et slikt område er perfekt for en lampesammensetning med flere lamper av litt god størrelse. I likhet med over kjøkkenøya falt valget her på helt runde, klassiske 4014, men her i en større størrelse (diameter 300 mm) og i fire ulike farger, som tar opp øvrig fargebruk i hytta på en lekker måte.

Hall-lampene på "Klæbohytta"

Soverom: Arkivlampe Modell 4178

Arkivlampe 4178 kan dimmes opp og ned etter ønske og passer perfekt ved sengegavlen. Kuppelen kan brukes begge veier. Johannes har valgt fargen røykgrå, som passer perfekt sammen med øvrig belysning og farger på "Klæbohytta".

Varianter av soveromslampene på "Klæbohytta"

Bordlampe Modell 4218

Arkivlampe 4280 er en av våre mest populære bordlamper. Lampen harmonerer perfekt med fargevalgene på Johannes' flotte Jøra Bygg-hytte, og er praktisk, fordi den enkelt kan flyttes rundt i ulike miljøer. Lampene leveres som standard med sort fot, men fot i massiv messing er tilgjengelig på forespørsel. Alle våre bordlamper er dimbare.

 

Varianter av bordlampene på "Klæbohytta"

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018