3 stiler til påskekosen

Enten du liker det rustikke, det tradisjonelle eller det elegante, vi har produktene du vil elske å dekke påskebordet med!
mars 2, 2021

Rustikk påskefrokost med Norgesglasset!

De rustikke produktene fra Norgesglasset er som skapt for hytteliv og påskekos.

Norgesglasset, som ble lansert i 1902, revolusjonerte i sin tid norske husmødres muligheter for å preservere mat. I dag består serien av langt mer enn de tradisjonelle glasskrukkene, men produktene er fremdels solide og praktiske formidlere av god, gammeldags hygge. Og med et bredt utvalg av frokostprodukter, passer Norgesglasset perfekt til påskebordet!

 

Se hele serien HER!

Påskeforfriskninger med tradisjonelle Marius!

Lite kan vel sies å være mer typisk norsk enn Marius-mønsteret? Det populære mønsteret ble opprinnelig designet til filmen Troll i Ord i 1953, av mønsterdesigner Unn Søiland.

I dag, snart 70 år senere, er mønsteret den mest strikkede i Norge noensinne, og Marius er langt mer enn et strikkemønster. Marius fra Hadeland Glassverk er en bestselgende glasserie, og mange har Marius-produktene på hytta.

Kunne du tenke deg å servere påskeforfriskningene i et Mariusglass i år?

Se hele serien HER!

Elegant påskemiddag med Finn!

Påskeaftens borddekking er viktig for mange, og når det tradisjonelle påskelammet skal inntas, overlates ingenting til tilfeldighetene.

Dersom et riktig flott festbord skal dekkes, er det umulig å overse vår nydelige glasserie Finn. Finn-serien ble først produsert ved Hadeland Glassverk  i 1916, og de håndslipte krystallglassene, som fremdeles håndlages her på Jevnaker, er like vakre den dag i dag.

Se hele Finn-serien HER!

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018