Inspirasjon: Mariannes Jul

Marianne Haga Kinder driver instagramkontoen @inspirasjonsguidennorge. Hun har en personlig og inspirerende konto som følges av over 150 000 interiørglade. Marianne elsker tradisjoner og beskriver seg selv som et skikkelig julemenneske.
desember 3, 2020

Jeg er et skikkelig julemenneske og elsker julen. Juletreet pyntes to uker før julaften og da begynner jeg også å pynte med julestjerner, julekrybben (som betyr mye for meg da jeg kjøpte den da datteren min, Mathea, lå i magen min) og lyslenker.

Julelys er viktige for meg, så levende lys tennes alltid i hver eneste krok. Mathea og jeg veldig glade i å bake pepperkaker og her har vi lange tradisjoner sammen med Matheas kusiner og tanter. Julaften pleier å feires hjemme hos oss med hele familien rundt bordet. Det er alltid mannen min som lager julematen , ribbe og riskrem, mens jeg dekker bordet.

På julebordet skinner de vakre Marie-glassene om kapp med julelysene. Jeg pleier å bruke en naturfarget linduk med matchende servietter i lin, gjerne pyntet med et vakkert bånd.

Noe av det aller koseligste er når Mathea og jeg kan sette oss ned og se Tre Nøtter til Askepott mens huset dufter ribbe og surkål og vi gleder oss til gjestene skal komme.

God jul!

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018