Krystallkulene på Renates hytte

Bli med @casachicks på hytta og se hennes vakre krystallkule-oppheng!
januar 29, 2020

Egendesignet Krystallkule-oppheng til hytta

Interiørstylist Renate Larsen Lorentzen har valgt den perfekte kombinasjonen av krystallkuler til nettopp sin hytte. Hun har gått for 7 kuler i de klassiske slipmønstrene Finn, Skjær, Stor Stjerne, Kryss og Optikk i fargene klar, kakao og oliven. Nå kan du også få den lekre stilen til Renate med hennes selvkomponerte krystallkulelampe "Rav".

Visste du at du nå kan kjøpe "Rav" i tre ulike varianter? Velg mellom  3, 5 eller 7 krystallkuler!

 

 

Hun har valgt den perfekte kombinasjonen til nettopp sin hytte ved å bruke fargene klar, kakao og oliven. Hun har gått for de klassiske slip-mønstrene Finn, Skjær, Stor Stjerne, Kryss og Optikk.

Nå kan du kjøpe Renates lampe i nettbutikken eller designe din helt egen. Du ser alle farger og slip-varianter her:

Da designsjef ved Hadeland Glassverk, Maud Gj. Bugge, designet Krystallkule-serien i 2014, var ønsket at kunden selv skulle kunne skape en unik og spesialtilpasset lampe til eget hjem. Derfor kan du nå velge mellom ni ulike mønstre, farger og tre ulike størrelser i Krystallkule-serien.

Krystallkulene munnblåses og diamantslipes for hånd på Hadeland Glassverk. Alle mønstrene som slipes for hånd krever presisjon, en stødig hånd og øye for detaljer. For å sikre at mønsteret blir presist bruker sliperne pappmaler for å tegne opp hvor de skal slipe, likevel krever mange av mønstrene frihåndssliping. Fordelen med å kjøpe håndlagde produkter er at ingen produkter blir helt like, og kan variere smått i farge og mønster.

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018