Sommergavetips

Straks er tiden inne for sommeravslutninger og tilhørende sommergaver. Lurer du på hva du skal forære podens lærerinne i år? Her finner du mange flotte sommergaveideer!
mai 27, 2020

MUMMI

Mummi kilde comic strip-flasken (0,5 l) i glass holder deg hydrert enten du er på farten eller du bare nyter din favorittdrikke.

Comic strip
Flasken er dekorert med lekne Mummi-illustrasjoner, mens det termo-isolerende neoprendekselet er dekorert med en tegneseriestripe. Trekket sørger for at drikken holder seg kald eller varm, samtidig som det beskytter flasken. Visste du at Mummi hadde sitt gjennombrudd på 1940-tallet? Tove Janssons underfundige historier om Mummidalen treffer både barn og voksne med sin muntre ånd og skarpe kommentarer.

Drikkeflaske
Neopretrekk


BLÅMEIS

Glassfigurer

BLÅMEIS
Blåmeis (Cyanistes caeruleus) er en kjent og kjær småfugl som vi kan se på fuglebrettet året rundt i Norge. Fuglene er munnblåste, noe som gjør hver enkelt unik. Design Maud Gjeruldsen Bugge


ALT BLIR BRA

Drikkeflaske - Alt blir bra!

DRIKKEFLASKE
Termoflaske eller glassflaske


SØTSAKER

SØTE HJERTER BELGISK SJOKOLADE

Tenk å få et glass med søte hjerter. Røde, fyldige og smakfulle hjerter. Av belgisk sjokolade. Med utsøkt nougat. Deilig smak. Alle skulle hatt en venn som tenker på dem, og gir et glass med kvalitetssjokolade. Søte tanker og søt gave.

SØTSAKER

Her vil alle garantert finne noen favoritter.


ODYSSE

Rosèvin

Sommerlig nyhet i Odyssè serien fra Hadeland Glassverk. Den perfekte vertinnegaven til sommerfesten! Fargen på stetten av rosèvinsglassene matcher den lyse, delikate ferskenfargen på mange rosèviner. Perfekt for alle som setter pris på øyeblikkets glede, en varm sommerkveld.

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018