Vårens store nyhet!

Belysningssatsningen har tatt markedet med storm, og Hadeland Glassverk ønsker nå å utvide lampekolleksjonene ytterligere. Vårens nyheter er nemlig bordlamper!​
februar 28, 2020

Skulpturell belysning

I tillegg til at lampekolleksjonene Krystallkule og Arkiv skapte stor interesse og salg både i det private- og offentlige markedet i 2019, ble kolleksjonene også nominert i Bo Bedres Designpris og Norsk Lyspris. Etterspørselen etter å utvide de eksisterende lampekolleksjonene har økt, og derfor lanseres nå bordlamper av Krystallkule- og Arkiv-kolleksjonene.

"Bordlampene hedrer klassikerne i et nytt og moderne utrykk. Valg av arkivkuppel er tatt ut fra kurvaturen i glasset og hvordan ulike lyspærer skaper effekter i overflaten når man beveger seg rundt lampen"
Industridesigner Anders Holmedal

Lunt og skulpturelt
Krystallkule-mønstrene Optikk og Finn kan nå fås kjøpt som bordlamper i fargene blågrønn, kakao og røkgrå med sort, dimbar sokkel. Mønstrene i disse to kulene kaster et nærmest magisk gjenskinn på bordet. De kjente Arkiv-modellene 4218 og 4280 fås også kjøpt som bordlamper i fargene røkgrå, kakao, hvit og stålblå. Nydelige bordlamper som skaper en lun atmosfære i vintermørket, i tillegg til å tilføre en skulpturell stemning ved lysere tider.

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018