Boklansering med Björg Thorhallsdottir

Lørdag 15. juni kl. 13.00 i teltet i parken

 

I forbindelse med sin salgsutstilling i galleriet i Glasshytta, inviterer Björg Thorhallsdottir til lansering av sin nye bok Björgs Glede i teltet i parken. Det blir et hyggelig arrangement hvor du får mulighet til å møte Björg og kjøpe signert utgave av boken. 

 

 

Om Björgs Glede

Kan du velge deg glede? Kan du bestemme deg for å være glad? Bjørg Thorhallsdottir er overbevist om det, og hun velger å fokusere på gleden hver eneste dag.

I denne boken deler Bjørg opplevelser som har formet henne på godt og vondt. Hun reflekterer over hva som skal til for at vi skal få mer livsglede og lykke i livet.
For å kjenne glede fra innsiden, må du ta en ryddejobb og bli kvitt alt det som tapper deg for energi. Björg viser deg hvordan du kan styrke de grunnleggende tingene som egenkjærlighet,
nære relasjoner, hverdagsvaner, mening og tilhørighet. Og samtidig ha et godt forhold til kropp og mat - og en trygg økonomi.?Björgs ønske er å inspirere flere til å oppleve en sterkere indre glede.

 

 

Om Björg Thorhallsdottir

Bjørg Thorhallsdottir (f. 1974) er en av landets mest folkekjære kunstnere. Gjennom bilder, bøker og foredrag, inspirerer hun mennesker til å leve det livet de drømmer om. Bjørg har utgitt en rekke bestselgende inspirasjonsbøker.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A