Velkommen til julekonserten "I den kalde vinter" med Christel Alsos

 

Søndag 3. desember kl. 14.00 i teltet

Billetter kjøpes på Ticketmaster.


Julekonsertene til Christel Alsos har over de siste ni årene blitt en tradisjon. Ikke bare for publikum, men også for artisten selv.
“For meg har det å gjøre julekonserter hele tiden vært forbundet med å føle seg litt mer hudløs enn ellers i året. Julen forsterker og forstørrer livene våre. Likevel er det ingen tvil om at årets turné vil bli ekstra spesiell og jeg er utrolig glad for at vi får mulighet til å gjennomføre disse konsertene. Det tror jeg vi alle trenger nå, å samles rundt våre felles historier og tradisjoner”.
I 2013 slapp Christel Alsos utgivelsen av det kritikerroste julealbumet «I den kalde vinter». En varm, inderlig og vakker juleplate.
Albumet fikk ett nytt tilskudd i 2017 med den egenskrevne låten, "Desember", hennes første utgivelse på norsk. Låten handler om å komme hjem til noe eller noen du holder kjært, ett tema som personlig står sentralt i livet til den unge kvinnen bak den store stemmen fra nord.

Med seg på scenen har hun slagverker Andreas Bye, gitarist Marius Graff, Jo Berger Myhre som bassist, fiolinist Lise Voldsdal Sørensen og pianist Andreas Löwe.

Det blir salg av mat og drikke i teltet i forbindelse med konserten. Vel møtt!

 

Billettpris: 580,- inkl avg.

Billetter kjøpes på Ticketmaster.

 

 

Opplev julen på Hadeland Glassverk! 

Med stort julemarked, 11 butikker, 4 spisesteder, åpen glasshytte og stemingsfulle juleaktiviteter for hele familien, er vi et flott sted å besøke i førjulstiden.

Julepyntet fra topp til tå

Vår rødmalte glassverkslandsby viser seg fra sin beste side i førjulstiden. Vakker julebelysning og julepyntende butikker os spisesteder gir deg julestemningen du jakter på i desember. 

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A