AVLYST!

 

Egil Drillo Olsen

"Mine kamper"

Søndag 22. mai kl. 15.30 i Teltet


 Egil Drillo Olsen er i vinden for tiden – biografien Mine kamper kom for ikke så altfor lenge siden, Drillo-isen ble relansert i 2021, og filmen Alt for Norge har premiere 22. april. 

Filmen forteller historien om Norges beste landslag noen sinne, Drillos, og vi får et unikt innblikk i trenerfilosofien og arbeidsmetodene til Egil Olsen, vår mestvinnende landslagstrener gjennom tidene. 

Nå har du sjansen til å møte Egil i levende live, og høre ham fortelle: 

I samtale med forfatter Alfred Fidjestøl får du høre om Egils enestående spiller- og trenerkarriere, om oppveksten i et radikalt arbeiderklassemiljø i Fredrikstad og om hvordan han med sine uendelige dribleraid skulle bli en av de mest markante spillerne i sin generasjon. 

Etter karrieren ble han fotballforskeren og fagmannen som trente lag i lavere divisjoner, før han litt tilfeldig overtok det norske landslaget som vikartrener i 1990. Han overtok et av de dårligste landslagene i Europa og førte det til to VM-sluttspill og en andreplass på FIFA-rankingen. Han vant kamper mot de beste lagene i verden, men måtte likevel stadig ta omkamper om egen fotballfilosofi. 

Egil er en utholdende mann! 

Søndag 22. mai kl. 1530 besøker Egil og Alfred Hadeland Glassverk, og vi kan love en spennende ettermiddag! 

Og hvem vet – kanskje vil Drillo-isen også kunne oppleves i vårsola på Hadeland? 

Billetter koster kr 275,- ekskl. avg. Billetter kjøpes på Ticketmaster.

 

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A