Gruppeturer og selskaper

Et arrangement fylt av inspirasjon og gode opplevelser på Hadeland Glassverk er noe å se frem til og ha gode minner fra. Enhver anledning er en passende anledning.

Hadeland Glassverk har et mangfold av spennende opplevelser for lag og foreninger, vennegjenger eller større grupper av ulike slag. Med egne turopplegg og pakkeløsninger tilpasset de forskjellige sesongene, kan vi tilby noe som passer for de fleste. Vi har lang erfaring i å arrangere turkonsepter for grupper - som kan inneholde både bespisning, aktiviteter og shopping. Hvis ikke en av våre ferdige turpakker passer, skreddersyr vi gjerne et eget tilbud for din gruppe.  Julebord, jubileumsfest, konfirmasjon, venneturer eller sommerfest - Kontakt oss for et tilbud og vi hjelper deg med planleggingen. Tlf: 61 31 66 19 eller e-post: booking@hadeland-glassverk.no 

Aktiviteter til inspirasjon og glede

Ølkåseri
Øl er ikke bare øl - øl er minst like spennende som vin! I dag er det et stadig økende tilbud av ulike ølsorter. Bli med Hadeland Glassverk inn i denne mangfoldige verden og hør mer om ølets spennende historie. Kåseriet vil også ta for seg ølglass, og vise hvordan det kan utgjøre en stor forskjell på smaken.

Akevittkåseri
Lær om alt fra akevittens begynnelse og destilasjon på gårdene, til dagens bruk og hva slags mat og anledninger man benytter brennevinet til. Et morsomt kåseri om akevittens historie på Hadeland og i Norge. Avslutt gjerne med en prøvesmaking.

Guiding i Glasshytta
Bli med på en spennende omvisning i glassblåsernes verden. Få innblikk i et meget gammelt og tradisjonsrikt håndverk og hvilken erfaring og kompetanse som kreves. Varighet: 30 minutter.

Historisk kåseri
Hvorfor valgte danske Kong Christian VI å legge et glassverk til Jevnaker? Hvordan levde folk her i gamle dager og hvorfor var kvinner uønsket i Glasshytta? Bli med på en unik historisk reise fra 1762 og fram til i dag. Varighet: 30 minutter.

Glassblåserverksted
Prøv dere som glassblåsere. I samarbeid med erfarne glassblåsere vil hver og en i gruppen få designe sin egen glassgjenstand og være med på å lage den. Denne aktiviteten er for grupper inntil 10 personer.

Inspirerende butikker
Det er alltid hyggelig å rusle en tur innom de spennende butikkene på Glassverket – uansett om du skal handle eller bare kikke. Få med deg stemning, atmosfære og gode kjøp i våre ni ulike butikker.

Har dere lyst til å gjøre mer ut av dagen? Bestill en spennende opplevelse fra listen over aktiviteter eller skap ditt eget program! Spørsmål? send mail til booking@hadeland-glassverk.no eller ring 61 31 66 19 i dag!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018