Konferanser og events

Hadeland Glassverk har et mangfold av opplevelser for lag/foreninger, bedrifter og andre grupper. Vi har lang erfaring med å arrangere turer, og har en rekke forslag til begivenhetsrike turopplegg og kan skreddersy egne alternativer for din gruppe.

På Hadeland Glassverk ligger alt til rette for en vellykket konferanse eller arrangement. Våre tradisjonsrike omgivelser, lokale matkultur, levende glassproduksjon og inspirerende designbutikker danner en helt unik ramme rundt kurset, konferansen eller eventet.

De historiske bygningene har moderne møterom med kapasitet fra 10 til 120 personer. Vi kan servere hjemmelaget mat og har gode overnattingstilbud like i nærheten. Hvis du ønsker det kan vi også skaffe det meste av artister og foredragsholdere. Julebord, kurs og møter, utstillinger og messer, kick-off, eller sommerfest? Kontakt oss for et godt tilbud og vi hjelper deg med planleggingen. Tlf: 61 31 66 19 eller e-post: booking@hadeland-glassverk.no 

Små øyeblikk, store oppelvelser

Har dere lyst til å gjøre mer ut av dagen? Bestill en spennende opplevelse fra listen over aktiviteter eller skap ditt eget program!

Guiding i Glasshytta
Bli med på en spennende omvisning i glassblåsernes verden. Få innblikk i et meget gammelt og tradisjonsrikt håndverk og hvilken erfaring og kompetanse som kreves. Maks 100 personer. Varighet: 30 minutter.

Historisk kåseri
Hvorfor valgte danske Kong Christian VI å legge et glassverk til Jevnaker? Hvordan levde folk her i gamle dager og hvorfor var kvinner uønsket i Glasshytta? Bli med på en unik historisk reise fra 1762 og fram til i dag. Varighet: 30 minutter.

Glassblåsershow
Se Norges beste glassblåsere forvandle glødende glassmasse til et stort og flott kunstfat. En guide beskriver prosessen steg for steg. Fatet som lages tilfaller gruppen.

Glassblåsershow med design av eget fat
Vi deler dere inn i grupper som får i oppgave å designe eget fat. Juryen, som består av våre glassblåsere, bestemmer hvilket fat som skal lages under showet.

Glassblåserverksted
Prøv dere som glassblåsere. I samarbeid med erfarne glassblåsere vil hver og en i gruppen få designe sin egen glassgjenstand og være med på å lage den. Denne aktiviteten er for grupper inntil 10 personer.

Spørsmål? send mail til booking@hadeland-glassverk.no eller ring 61 31 66 19 i dag!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018