Møterom og overnatting

Hadeland Glassverk har et fint utvalg møterom for kurs og konferanser. Alle våre lokaler ligger i historiske bygninger med kapasitet fra 10 til 120 personer innendørs, og vi har et flott parkanlegg egnet for større arrangementer i sommersesongen.

Tradisjonsrike lokaler på Glassverket:

Wetterquiststuene
Den historiske bygningen fra 1824 har vært gjestgiveri, skyssstasjon og arbeiderbolig. I dag er det glassbutikk i første etasje, og møte- og selskapslokale for opptil 25 personer i andre etasje.

Auditoriet og kunsthallene
Bygningen var opprinnelig glassverkets pottemakeri. Auditoriet er et moderne konferanserom i amfistil, med moderne lyd og lysforhold og plass til 120 personer. Våre to rustikke og flotte kunstgallerier kan brukes til velkomster, designkonferanser, messer og utstillinger.

Kongekjelleren
Kongekjelleren fikk sitt navn da Kong Olav var første gjest i 1987. Lokalet var opprinnelig møkkakjeller under låven, men er renovert til miseum og spisested. Lokalet tar opptil 80 personer.

Kokkestua
Kokkestua var opprinnelig en låve med fjøs, grisehus, hønsehus og stall. I dag huser lokalene restaurant og cafe. Lokalet tar opptill 160 personer.

Bakeriet
Den eldre delen av bygningen er fra rundt 1840, og i gamle dager ble klokken på taket brukt til å varsle spisetid og sluttid for arbeiderne. Dette hyggelige lokalet tar opptil 50 personer.

Spørsmål? Send mail til booking@hadeland-glassverk.no eller ring 61 31 66 19 i dag!

Mulighet for overnatting

Vi har mange gode hoteller i vårt nærmiljø. Hvis dere ønsker å arrangere en konferanse av litt varighet - bor dere godt på disse. Benytt gjerne Glassverket som aktør for spennende opplevelser under deres opphold på Hadeland og Ringerike.

Thorbjørnrud Kurs og Konferansehotell
Thorbjørnrud Kurs og Konferansehotell - med egen strandlinje, 82 lyse rom og flotte konferansefasiliteter - er opprinnelig den gamle direktørboligen til glassverket og ligger i 5 minutter gangavstand fra oss.

Klækken Hotell
Erværdige Klækken Hotell, omkranset av en vakker hage med en spesiell skulpturpark, 155 rom og en velutstyrt konferansedel, ligger 15 minutters biltur fra glassverket.

Andre hoteller

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018