Referanser

Mange bedrifter, organisasjoner, lag og foreninger har de siste årene valgt å legge sine arrangementer til Hadeland Glassverk. Her er tilbakemeldingene fra noen av dem.

Kristin Strømstad Borgen - Det Norske Veritas AS
Vi ble veldig fornøyd med vår kveld hos dere. Møterom, service, guide og middag var veldig flott, og våre utenlandske gjester var elleville av begeistring for glasshowet. Tusen takk til dere alle på Hadeland, vi kommer tilbake.

Hilde Taura - Orkla Shared Services
Vi hadde en fin arbeidsdag i hyggelige og intime omgivelser på Hadeland Glassverk. Dette var første gang vi benyttet stedet som konferansearena, og vi kommer gjerne tilbake. Neste gang skal vi legge inn litt mer tid til å besøke alle de hyggelige butikkene i pausen.

Astrid Stevik, Prosjektleder - Sintef Energi
På tirsdag kveld var CREATIVs consortium samlet på Hadeland Glassverk til designkonkurranse og middag. Dette opplegget fungerte ypperlig, og anbefales virkelig dersom dere skal arrangere middag/events i nærheten av Oslo. Flott stemning, imponerende å se på glassblåsing, meget god mat og hyggelig betjening. Her kan vi ”trygt” ta med de store prosjektconsortiene våre.

Stein-Erik Vellan, Senior Vice President -  Telenor Group
Telenor må få takke Hadeland Glassverk for ett meget godt og profesjonelt gjennomført arrangement/omvisning. Meget hyggelig vertsskap som med stor iver og glede fortalte om den lange og spennende historien til Hadeland Glassverk, og ikke minst ett fantastisk besøk i produksjonen der vi selv fikk delta. Denne siste delen ble ekstra flott gjennom veiledningen vi fikk av de serviceinnstilte og kommunikative glassblåserne som hjalp oss med å lage våre egne vaser og boller. Vi kan på det varmeste anbefale dette!

Gro Høivaag Jensen- HR-avdelingen TV 2 AS
Tusen takk for et hyggelig kursopphold her på Hadeland Glassverk. Vi har hatt det utrolig fint og all service rundt oss fungerte meget bra. Tror jammen noen av oss brukte litt penger også! Omvisning i glasshytta var informativ og trivelig

Marie Skålnes – Leverforeningen
Hei! Takk for sist og for en super dag på Glassverket. Det ble mange nydelige glass, vi fikk en kjempegod lunsj og vi fikk være med på et supert glassblåsershow! Det ble en utrolig vellykket dag for alle sammen. Tusen takk! Dere har veldig mange dyktige ansatte. Det skal dere være stolte av. Vi ble mektig imponert.

Bjørg Sande Nesbø – Informasjonskonsulent, Frambu, senter for sjeldne funksjonshemninger
Alle som var med til Hadeland Glassverk i januar 2010 hilser og takker for et flott arrangement. Dette var noe som falt i smak både blant de yngre og eldre. Det er ikke lett å tilfredsstille alle, men denne gangen tror jeg vi greide det. Vi var 74 personer som reiste til Hadeland Glassverk. Design- og glassblåsershowet var fascinerende og vi avrundet vårt besøk med en bedre middag. Maten var utsøkt. Takk igjen!

Ina Strand - Markedsdirektør Statoil Norge
Vi opplevde interaktivt glassblåserverksted som en svært fin teambuildingsaktivitet! For det første gav dette oss innblikk i en håndverkstradisjon de færreste har kjennskap til fra før. Det er en fin måte å skape felles referanser i ettertid. Dessuten var atmosfæren ved hele besøket preget av ro og hygge. Det var fint å småprate med kjente og ukjente kollegaer i glassblåserverkstedet mens vi ventet på vår tur. Sist, men ikke minst vet jeg at alle reiste hjem med et godt håndfast minne om en hyggelig kveld - og en stolthet over egen og andres kreativitet i forhold til noe man ikke trodde man kunne.

Hogne Haktorson – Forum for Kontroll og Tilsyn, Bergen
Takk for en fin oppleving for oss i Forum for Kontroll og Tilsyn, på Hadeland Glassverk. Alle tiders både med glassblåsing, rusletur ikl. handel og middagsservering. Vi var 130 deltakarar som drog fornøgde tilbake til Gardermoen.

Foreningen Norden Nannestad v. Kjell Mortensen
Tusen takk til dere på Hadeland Glassverk. Det var et meget vellykket besøk hos dere forrige lørdag. En interessant omvisning i Glasshytta, og utsøkt mat.

Hamar Husflidlag
Vi takker for en alle tiders dag hos dere på lørdag. Maten var fantastisk god, både hovedrett og dessert. De som serverte var kjempehyggelige! Vi storkoset oss også på utstillingen og i butikkene. All ære til dere!

Norsk Newfoundlandshundklubb
Vi vil bare takke for "lånet" av plenen deres i helgen. Dette var en drømmeplass og arrangere utstilling på. Tusen takk for fantastisk gave. Tusen takk for prima arbeidsfolk. Tusen takk for nydelige vafler, herlig hjemmebakst og supergod røye. Tusen takk for gode kjøpskupp. Kort sagt - vi har kost oss!

Julebord. Kurs og møter. Utstillinger og messer. Kick-off. Leder- og styremøter. Sommerfest. Jubileum. Bryllup og konfirmasjon. Kontakt oss for et godt tilbud og vi hjelper deg med planleggingen. Tlf: 61 31 66 19 eller e-post: booking@hadeland-glassverk.no 

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018