Hennes and Mauritz Flagship Store

201 munnblåste og håndslipte kuler

AVA Eiendom har totalrehabilitert Karl Johans gate 14 for H&M sin nye flagship store i Oslo. Byggherre og leietaker ønsket en spesialdesignet lysinstallasjon i atriet som strekker seg 26 m i høyden.

Prosjektet Gravity viser resultatet av et godt samarbeid mellom lysdesigner, norsk glassblåsertradisjon og en ambisiøs og kvalitetsbevisst  byggherre. Gravity er en dekorativ spesialdesignet lysekrone for H&M sin flagship store på Karl Johan i atriet med glasstak som går over 7 etasjer.

Konseptet "Gravity"

Konseptet “Gravity” spiller på akselerasjon til et fallende objekt på jorda. Lysekronen skal tilby besøkende en sanselig, stille og vakker stemning når man beveger seg gjennom etasjene. Løsningen spiller på både glassets reflekterende og gjennomsiktige kvalitet i klare kuler uten lys, i tillegg til glød fra “krakelerte” kuler med lys. Lysekronen skal være luftig og åpen samtidig som den oppleves som en helhet. Glassets munnblåste kvalitet er essensielt for opplevelsen både i dagslys og om kvelden.

Produksjonen av kulene på Hadeland Glassverk var en viktig del for å skape det resultatet Zenisk ønsket, og gjør spesialbestillinger som denne mulig.

Øvrig informasjon om opphenget:

Byggherre: AVA Eiendom m/Arve Vannebo
Oppdragsgiver: Veidekke AS
ARK: NSW
Design: Zenisk
Produsent: Hadeland Glassverk
Installatør: EDA
Foto: Aakermann Photography
Ved spørsmål om installasjonen ta kontakt med prosjektleder Jan Erik Sørumshagen​

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A