Jan Eggum

På grunn av smittevernstiltak i Viken blir denne konserten dessverre flyttet til lørdag 11. september 2021. Alle billettene som er kjøpt, vil automatisk være gyldige denne dagen.
Vi holder midlertidig stengt til og med søndag 11. april. Følg oss gjerne på Facebook og på Instagram @opplev_hadelandglassverk for mer informasjon rundt gjenåpningen!

 

Lørdag 11. september kl. 14.00 holder Jan Eggum konsert i Teltet på Hadeland Glassverk!

Jan Eggum - Så langt har alt gått bra
Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester -til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger.

Etter et travelt og suksessrikt år på veien med Halvdan Sivertsen er det en glede å lansere en turné med Jan Eggum alene på scenen, under den muntermelankolske tittelen «Så langt har alt gått bra». Det er ingen grunn til at det skulle gå noe dårligere i 2021 når Jan og gitaren skal reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader.

Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen. Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

Konserten varer i ca 80 minutter.

Billettpris: 375,-

Billetter kjøpes på Ticketmaster.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A