Kaias jul             

Kaia Helle elsker jul og er på sitt aller lykkeligste i desember! Med tradisjoner og minner fra barndommens jul både i England og i Norge, skaper Kaia julemagi med sin borddekking og vakre julepynt!

 


 

Kaia Helle har Instagramkontoen @villasole1933. Her deler hun bilder i herskapelig, landlig og engelsk interiørstil, fra huset sitt, Villa Sole, en herskapsbolig i Sandefjord som sto ferdig i 1933. Og julemåneden er hele familiens favoritt!

 
 

-Hele familien min er glad i jul, men de er kanskje ikke så intense på pyntingen som meg. Felles for oss er heller gleden og stemningen julen gir når man samles. Og vi planlegger julaften gjerne et halvt år i forveien, forteller Kaia.

 

 

Kaia dekker julebordet sitt med Siri-serien fra Hadeland Glassverk. 

Jeg falt fullstendig for Siri-serien da den ble relansert tildligere i år. Siri synes jeg bærer preg av det den gamle stilen som jeg elsker, samtidig som rillene i glasset også gir serien et moderne preg. De minste glassene passer perfekt til små barnehender og den nye modellen med stett passer like perfekt til appelsinjuicen til frokost som rødvin til maten.


Kakefatet har et buet stett som jeg synes gir det en spesiell og original stil, og når jeg dekker med nåde glass, tallerkner, telys holdere og fat mot en enkel hvit duk synes jeg virkelig de flotte rillene kommer til sin rett, sier Kaia.

 

 


Kaia elsker å kose seg, og føler julen er høytid for kos. Hun elsker å stå opp tidlig mens det enda er mørkt ute, og nyte julelys fra adventstjerner og juletre.

-Det går for det meste i julefilmer og varm gløgg i koppen. Jeg elsker å bake og være kreativ med mine to små. Pepperkakebaking, julebrus og Disney på tv, det er lykke, sier Kaia.

 

Hvis du vil ha mere herlig juleinspirasjon fra Kaia, kan du følge henne på Instagram: @villasole1933

 

 

Kaia og Hadeland Glassverk ønsker alle en riktig god jul! 


 

Se Kaias flotte glass - Siri fra Hadeland Glassverk 

Siri-serien


Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A