Lones lille vinskole: Nyttige tips om glass og vin

Gode råvarer fortjener en vin av høyere kvalitet. Og for å få frem vinens unike egenskaper og aroma, trenger man et godt vinglass. Men hvilket? Velkommen til Lones lille vinskole!

 

 

Trodde du at man alltid må ha rødvin til rødt kjøtt? Hva skiller et hvitvinsglass fra et rødvinsglass, og hvorfor har vi ulike glass til rød og hvit vin? Lone Birkeland er utdannet vinkelner, eller sommelier, som det heter på fagspråket. Hun brenner for gode vinopplevelser, og vil gjerne dele av sin kunnskap! Når Lone holder vinkurs, sverger hun til Odyssé-glassene fra Hadeland Glassverk. I disse korte filmene forklarer hun hvilke glass hun bruker til hvilken vin - og hvorfor. I tillegg har Lone et hett tips om å bruke dekanter for å fremheve aroma og smak på best mulig måte. Følg med på Lones lille vinskole!

 


Lones lille vinskole: Fordeler ved allroundglassLones lille vinskole: Velg rett hvitvinsglassLones lille vinskole: Velg rett champagneglassLones lille vinskole: Hvorfor bruke dekanterLones lille vinskole i samarbeid med Hadeland Glassverk

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A