Maria Mena

Maria Mena holder konsert i teltet 27. november 2021 kl 18!

27. november 2021 kl. 18.00 kommer Maria Mena med band til Hadeland Glassverk!
Vi ønsker velkommen til en stemningsfull kveld hvor vi blant annet får høre den fantastiske sangen «Home for Christmas».

Konserten holdes i Teltet.

CC: 450,-
Billetter kjøpes på Ticketmaster.

 

Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. Maria Mena har en unik evne til å formidle et nyansert men ufiltrert spekter av følelse, både på scenen og på plate.
Fra hun slo igjennom med «My Lullaby» i 2002 har Mena vært på en unik reise som artist, låtskriver og menneske, og vi har fått ta del. Hun har skrevet vakkert og sårt, hun har skrevet impulsivt og i affekt, hun har skrevet i drømme og hun har skrevet i sinn.

Maria Mena har delt sitt aller vondeste og vanskeligste, sitt fineste og største, og hun har vist seg tvers igjennom uredd i sin kunst. Hun har skrevet tekster som har hjulpet henne selv, men også mange andre, ved å sette ord på det unevnelige, utenkelige og uutholdelige. Men også det
fine, vare og rare.

Mena når oss like gjerne med varme og humor som med skjørhet og smerte i tekster som «I Don’t Wanna See You With Her, «Just Hold Me», «You Are The Only One», «All This Time» og «Fuck You».
Som om ikke det var nok synger hun til og med julen inn.

Listetoppende og 4x platina-sertifiserte «Home For Christmas» har etablert seg som en moderne klassiker og den ble i 2019 kåret til tiårets beste julelåt av NRK P3.

Hittil har Maria Mena sluppet 7 studio-album, alle topp 10 i Norge og på hitlister også i Tyskland, Sveits og Nederland hvor de er sertifisert til gull eller platina. Hitsinglene har oppnådd tilsvarende plasseringer og sertifiseringer i Danmark, Finland, Nederland, Tyskland,
Polen, Østerrike, Sveits, New Zealand, UK og USA i tillegg til Norge.

Mena har vært nominert til et utall priser, og i 2008 vant hun Spellemann for albumet «Cause and Effect», i 2011 mottok hun Edvard-prisen for pop-musikk for «Viktoria» samt at hun ble tildelt Norsk Kulturråds Ærespris i 2015.

Flittig turnering har etablert Maria Mena som e superb live-artist, som selger ut konserter i både Norge og Europa. I 2019 spilte hun for 12. gang for et utsolgt hus i legendariske Paradisio i Amsterdam. Følger du Maria Mena på Instagram får du et innblikk i livet hennes, med jevnlige oppdateringer og anbefalinger, være seg om mat,
musikk eller mental helse. Og du får møte den nye mannen i hennes liv, hunden Julius.

Maria Mena utgir ny musikk i 2020, første singel fra hennes nye album «They Never Leave Their Wives» ventes i april, med slipp av hele albumet tidlig høst. Høsten skal brukes til å besøke 14 steder i Norge, samt noen europeiske byer. Og ettersom konsertene skjer i November, blir nok «Home For Christmas» å høre, i tillegg til hennes største hits, og flere nye låter.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A