Norgesglasset

Det originale Norgesglasset fra Hadeland Glassverk.

NYHETER

NYHETER

VÅRE NORGESGLASS PRODUKTER

NORGESGLASS PRODUKTER

Vår historie

Norgesglasset med den karakteristiske Norge-logoen kom først på markedet i 1902. Det var en formpresset glasskrukke som dannet en lufttett oppbevaring. Dette gjorde at husmødre kunne konservere mat og drikke over lenger tid. Gjennom årene har det originale designet holdt sin form og med et stadig økt fokus på økologisk, kortreist og hjemmelaget mat har den kommet for å bli. Vi har et spennende sortimentet som inneholder drikkeglass, glasskrukker, Norgessporselen, Norgesflasker i alle størrelser og fasonger.

Les mer om norgesglass

Hadeland-glass i ny bok om drinker og smaksopplevelser

Etter over 35 år som bartender, vet Per Magnus Haig det meste som er verdt å vite om drinker. I november lanseres boka hans, breddfull av spennende drinker i vakre Hadeland-glass.

Høstnyheter fra Norgesglasset

Dekk bordet og pynt opp med høstens nyheter fra Norgesglasset!

Lag nydelig, hjemmelaget syltetøy

Sommerbærene er i sesong, og hva smaker vel bedre til frokost en mørk vintermorgen enn hjemmelaget syltetøy som dufter av sommerminner? Ut og plukke bær, syltetøyoppskriftene har vi!

Grys 4 favoritter

Putt sensommeren og høsten på glass eller flaske, og nyt naturens godsaker gjennom hele året! Her deler Gry Eilen med bloggen bakemagi.no sine beste sensommeroppskrifter med oss!

Det originale Norgesglasset

Økende interesse for kortreist og hjemmelaget mat har bidratt til at Norgesglasset som merke igjen har kommet til heder og verdighet. I tillegg til glasskrukkene er serien utvidet med en rekke nye produkter.

Tid for safting!

Kan du tenke deg en bedre måte å bevare følelsen av sensommer på, enn å lage hjemmelaget saft som kan nytes året rundt?

Jordbær-panna cotta

Deilig panna cotta med sesongens norske jordbær!

Sommerens beste aioli

Aioli kan brukes til alt fra grillmat til reker, for ikke å snakke om som dip til en god foccacia. Server i originale Norgesglass så har du en suksess til sommerbordet!

Jordbær Mousse

En lett og luftig sommerdessert som er enkel å lage. Smaken av jordbær gjør også desserten ekstra frisk og god. Server i våre originale Norgesglass eller en Cavaskål så blir det ekstra festlig!

Marmeladedamens eplegløgg

Marmeladedamen Fatima er den reneste tryllekunstner med frukt, bær og grønnsaker! Her får du oppskrift på Fatimas eplegløgg, laget på norske epler.

Kjøkkenglass fra Norgesglasset

De populære drikkeglass med den ikoniske Norge-logoen er endelig tilbake!

Tradisjonsrik høstdessert: tilslørte bondepiker

Tilslørte bondepiker er en velkjent, norsk dessert som får mange til å tenke tilbake på barndommen. En frisk og deilig dessert som beviser at god smak aldri går av moten!

Page:
  1. 1
  2. 2

La deg inspirere

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018