Relanserer populære lampeklassikere fra tidlig 1900-tallet

Tre lampeserier

Hadeland Glassverk fører i dag tre store lampeserier, og alle lampene er designet, munnblåst og håndslipt på Hadeland Glassverk. I tillegg lager vi belysning og glass til både mindre og store prosjekt. I 2019 hang vi blant annet opp en stor lysekrone i H&Ms flagship store i Oslo med Zenisk Lighting, lyste opp en hel Jøra Bygg Hytte med arkivlamper, hang opp hele 120 stykk 4014 arkivlamper på Norges Varemesse, og hang opp krystallkuler i Statsministerboligen.

Krystallkuler - åpner for uendelige kombinasjoner

Designsjef på Hadeland Glassverk Maud Gj. Bugge designet i 2014 Krystallkuleserien med ønske om at kundene selv kunne skape en unik og spesialtilpasset lampe til deres hjem. Serien kommer i dag i ni mønstre, ni farger og tre størrelser. De blir munnblåst og håndslipt på Hadeland Glassverk. I 2019 ble Krystallkule nominert av DOGA til Beste produkt. Koster fra 3.000,- stykket. For mer informasjon og bilder, se vår lampekatalog.

Arkivlamper - fra tidlig 1900-tallet blir blåst på ny

Jonas Hidle og Arnulf Bjørshol tegnet på 1900-tallet en rekke lamper og 11 av disse ble relansert. Vår eldste og mest ikoniske arkivlampe 4006 som ble designet i 1932 er utrolig populær, men også 4014 som fås i seks størrelser, hvor den største er på 50 cm, har fått mange bestillinger. Arkivlampe 4280 ble nominert til årets relansering i Bo Bedre Designpris i 2019. For mer informasjon og bilder, se vår lampekatalog.

Dråpe – inspirert av bevegelser i vannet

Med inspirasjon fra vannet fikk designer Lina Rincon ideen til Dråpe-designets to unike mønstre. Serien danner nydelige klaser ved dens farge- og mønsterkombinasjoner. For mer informasjon og bilder, se vår lampekatalog.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A