Renates jul             

Interiørstylist og influencer Renate Lorentzen feirer aller helst jul på hytta. Der har hun den lune, koselige stemningen hun elsker, og naturen rett utenfor døren. Da er julestemningen sikret!

 


 

Renate Lorentzen står bak instagramkontoen @casachicks. Nesten 280 000 følger Renate og beundrer bildene fra hennes flotte hjem og ditto hytte. Og i jula vil Renate helst til fjells.

 
 

- På hytta tar jeg tilbake barndomsjulen min, og legger til endel naturmaterialer. En herlig blanding av det røde og tradisjonelle, snøkuler og masse grønt fra naturen, forteller Renate.

 

 

Renate dekker julebordet sitt med nydelige Finn krystallglass, som har vært i Hadeland Glassverks sortiment siden 1916. Hun bruker også glassene i Kube-serien mye til jul

-Det er noe spesielt ved å ta frem de vakreste glassene man har til jul. Det skaper en høytidelighet og gjør noe ekstra med følelsen av julestemning, sier hun.

 


For Renate er det de små som skal  fokus når det er jul. Men bordet, det er det hun som dekker!

-Det skal være jul for barna , så de får pynte treet, men på bordet er det jeg som bestemmer heldigvis! Og bordet mitt skal gi en godfølelse av rød, tradisjonell jul med litt glam. Julen får frem barnet i meg, og jeg elsker å lage nissestreker! Samtidig koser jeg meg med barna våre og baker og lager juleverksted sammen.

 

Når familien er samlet i julepysj, med en god julefilm på skjermen og snøen laver ned utenfor hytta, er det jul for meg, sier Renate.

 

Hvis du vil ha mere juleinspirasjon fra Renate, kan du følge henne på Instagram: @casachicks

 

 

Renate og Hadeland Glassverk ønsker alle en riktig god jul! 


 

Se Renates vakre krystallglass - Finn og Kube fra Hadeland Glassverk Finn rødvinFinn champagneKube barserie


Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A