Slik dekker du vakkert til jul      


 Kvelden over alle kvelder, den frydefulle julekvelden, hvor ønsker og drømmer kan bli til virkelighet! Slik gjenskaper du minnene om barndommens julemagi med et  vakkert dekket  julebord. 
Julemagi med fyr i peisen, et vakkert bord dekket med våre fineste glass og servise, juleblomster og julepynten vi er mest glad i. Kanskje pynter du med det samme hvert år, kanskje kommer det noen nye tilskudd til bordpynten hvert år.

 Finn-glassene har prydet mange norske julebord siden de først kom i produksjon på Hadeland Glassverk i 1912.

Serien er like aktuell og vakker den dag i dag. Her har vi dekket med jubileumsglassene til hvitvin og vann, som ble lansert til 100 års-jubileet for Finn-serien i 1912, samt med den nye champagneskålen, som ble lansert tidligere i år

 

Vi har videre dekket med en lys grå linduk og linservietter i mørk aubergine.

  

Bordpynt er julekulene i serien Rødklang, samt årets julenyheter snømannisse med lue i gull, istappnisse med lue i gull og de nye kakaofargede glasstrærne i serien Gran.

  

Finn hvitvin og champagneskål, skålen er også vakker å bruke til juledesserten.

  

En julekule i dessertskålen! Lekent og vakkert!

  

Finn er en av Hadeland Glassverks mest elskede serier!

  

De nydelige julekulene i serien Rødklang leveres som 5-pk i nyanser av burgunderrødt mot gull. Optikken i julekulene gir et eksklusivt uttrykk.
 

NYHET! Nisser i ny drakt! Den tradisjonelle nissen fremstår her i en eksklusiv drakt, både i form og farger. Flotte i kombinasjon med annen julepynt, stilrene og elegante i seg selv.Lekkert julegodt servert i en lekker Finn champagneskål! 

NYHET: Kakaofargede glasstrær i serien Gran, leveres i tre størrelser og i to nyanser, mørk kakao og lys kakao. Pynter nydelig opp på julebordet eller på peishylla!
Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A