Spesialdesign i glass

Hadeland Glassverk har lang erfaring med spesialdesign og kan utforme produkter i tråd med dine ønsker. Alle våre produkter kan profileres med navn, logo eller annen dekor. Sammen kan vi lage noe helt unikt.

Du kan velge mellom et utvalg av kolleksjonsvarer og profileringsartikler som kan personifiseres med navn, logo eller annen gravering. Mange foretrekker likevel å samarbeide med en av våre designere for å utforme sin helt egen, unike og personlige gave.

Glassverkets designere elsker utfordringer og legger sin sjel og stolthet i å utforme produkter i tråd med den enkelte bedrifts ønsker. Ikke sjelden er et oppdrag starten på en serie produkter. Da har vi sammen løst utfordringen ved å finne riktige gaver til din bedrifts kunder, ansatte og samarbeidspartnere én gang for alle.

Vi hjelper til med alt som må gjøres både før og etter selve håndverket; fra idé og utforming, til innpakning og utsendelse! For nærmere informasjon, forslag eller priser, kontakt post@hadeland-glassverk.no

Fotball-premier fra Hadeland Glassverk

Hadeland Glassverk har produsert Premier for Norsk Toppfotball 2017. De spesialproduserte kulene har Obos-ligaens farger, mens eliteseriens 2 blåfarger gjenspeiles i den andre premien. Alt er designet av Maud Gjeruldsen Bugge og produsert på Hadeland Glassverk. Se film fra produksjonen under.

Kvinnenes pokaler går i oransje og blå farger og er designet av Maud Gjeruldsen Bugge. Årets spiller og årets trener i toppserien og 1. divisjon fikk denne fine kulen på 25 cm diameter på glass-sokkel. Se film fra produksjonen under.

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018