Utsmykkingsprosjekter

Vi leverer utsmykking og belysning i en rekke ulike uttrykk til privat- og offentlig næring for både innendørs- og utendørs bruk!

Med oss på laget får du samarbeide med noen av landets dyktigste og mest erfarne håndverkere. Designteamet ledes av Maud Gjeruldsen Bugge som har lang erfaring med innovativt produktdesign med estetikk og kvalitet som hovedfokus.

Som vår samarbeidspartner blir du involvert i og får eierskap til hele prosessen. Det er unikt at vi kan invitere våre samarbeidspartnere inn for å se produksjonen på Hadeland. Vi bruker håndverkere med kompetanse og teknikker som skaper akkurat de resultatene vi ønsker.

Kvalitet i alle ledd er viktig for oss. Alt fra valg av materialer til gjennomføring av kunstneriske prosesser. I våre utsmykkingsprosjekter bruker vi glass og porselen alene eller i kombinasjon med andre materialer som tre, metall og betong. Materialer som utfyller hverandre estetsik og praktisk gir unike resultater.

For nærmere informasjon, forslag eller priser, vennligst kontakt: janerik.sorumshagen@hadeland-glassverk.no, Mob: 954 04 056

Se våre referanseprosjekter innen utsmykking

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018