Hadeland-Glass i ny bok om drinker og smaksopplevelser

Etter over 35 år som bartender, vet Per Magnus Haig det meste som er verdt å vite om drinker. I november lanseres boka hans, breddfull av spennende drinker i vakre Hadeland-glass.

 

 

Favorittglasset Marie
I arbeidet med boka har Per Magnus laget vakre stylinger med en mengde ulike drinker, nydelig foreviget av fotograf Anne Marit Holmseth. Favorittglassene hans kommer fra Hadeland Glassverk og Norgesglasset, og storfavoritten heter Marie.

-Mitt møte med Hadelandproduktene overrasket meg, og jeg fikk lett favoritter å jobbe med. Av over 70 ulike glass som vi har her på huset ble jeg oftere og oftere trukket mot Hadeland og Norgesglassene. Kvaliteten og respekten for håndverket i Marie-glassene gjorde henne til storfavoritt. Og alt ble penere med henne, sier Per Magnus.

Trendy og kule Norgesglass
Også drikkeglassene fra Norgesglasset falt i smak hos den fargerike bartenderen!

-Norgesglassene er kule, funksjonelle, trendy og full av historie. Det er lett å la seg inspirere med slike vakre glass og mulighetene er endeløse, sier han.

 

 

 

Som å leve i verdens beste reality-serie
Når han ikke skriver bok jobber Per Magnus som daglig leder for vakre Kvisle Herregård i Åsnes kommune, ca 2 timer nord for Oslo. I løpet av 35 år i servicebransjen har han møtt utallige mennesker og servert enda flere drinker. Og selv om folk er forskjellige har de som regel mye til felles, mener den fargerike bartenderen.

- Alle gjester har en unik historie og ingen dager er like. Det som er så morsomt er at uansett hvor vi kommer fra i verden, om man er superkjendis eller ei så liker mennesker å bli sett og hørt. Jeg har servert titusener av gjester og møtt alt fra fredsprisvinnere til Pop-ikoner, kjente forfattere, kongelige, politikere osv, men de er bare mennesker, akkurat som deg og meg, vi er egentlig ikke så ulike. Å være Bartender er som å leve i verdens beste reality-serie hver dag, sier Per Magnus.

 

 1. november gir Per Magnus Haig ut boken En bartenders bekjennelser.
 

Lansering i november
Tanken om å skrive en bok som «En bartenders bekjennelser» ble født for mange år siden, men det var først etter et cocktailkurs som Per Magnus holdt for Flisa Trykkeri at planene ble konkretiserte. På oppdrag for bedriften begynte arbeidet med boka, og resultatet er en flott coffeetable-bok som lanseres 1. november 2020. Hørte vi årets julegave?

Per Magnus' dekorative og innholdsrike bok kan forhåndsbestilles her. Vi gleder oss!

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A