Norgesglasset

Det originale Norgesglasset fra Hadeland Glassverk. 

VÅRE NORGESGLASS PRODUKTER

Vår historie

Norgesglasset med den karakteristiske Norge-logoen kom først på markedet i 1902. Det var en formpresset glasskrukke som dannet en lufttett oppbevaring. Dette gjorde at husmødre kunne konservere mat og drikke over lenger tid. Gjennom årene har det originale designet holdt sin form og med et stadig økt fokus på økologisk, kortreist og hjemmelaget mat har den kommet for å bli. Vi har et spennende sortimentet som inneholder alt fra drikkeglass og glasskrukker til Norgesflasker, lyslykter og serveringsboller.

Les mer om Norgesglass


Vinternyheter fra Norgesglasset

Nytt år - nye produkter! Våre flotte nyheter passer like fint hjemme som på hytta, og bidrar til å skape minner om hygge, kos og stemningfulle øyeblikk.


Lær å safte og sylte med Ida Marie

Ida Marie Aamot Storbakken elsker å safte og sylte i Norgesglass, og her deler hun sine beste tips med oss!


Det originale Norgesglasset

Økende interesse for kortreist og hjemmelaget mat har bidratt til at Norgesglasset som merke igjen har kommet til heder og verdighet. I tillegg til glasskrukkene er serien utvidet med en rekke nye produkter.


Norgesglass i ny bok om smaksopplevelser

Etter over 35 år som bartender, vet Per Magnus Haig det meste som er verdt å vite om drinker. I november lanseres boka hans, breddfull av spennende drinker i vakre Hadeland-glass.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A