Norgesglasset

Det originale Norgesglasset fra Hadeland Glassverk. 

VÅRE NORGESGLASS PRODUKTER

Vår historie

Norgesglasset med den karakteristiske Norge-logoen kom først på markedet i 1902. Det var en formpresset glasskrukke som dannet en lufttett oppbevaring. Dette gjorde at husmødre kunne konservere mat og drikke over lenger tid. Gjennom årene har det originale designet holdt sin form og med et stadig økt fokus på økologisk, kortreist og hjemmelaget mat har den kommet for å bli. Vi har et spennende sortimentet som inneholder drikkeglass, glasskrukker, Norgessporselen, Norgesflasker i alle størrelser og fasonger.

Les mer om norgesglass

Hadeland-glass i ny bok om drinker og smaksopplevelser

Etter over 35 år som bartender, vet Per Magnus Haig det meste som er verdt å vite om drinker. I november lanseres boka hans, breddfull av spennende drinker i vakre Hadeland-glass.

Lag nydelig, hjemmelaget syltetøy

Sommerbærene er i sesong, og hva smaker vel bedre til frokost en mørk vintermorgen enn hjemmelaget syltetøy som dufter av sommerminner? Ut og plukke bær, syltetøyoppskriftene har vi!

Det originale Norgesglasset

Økende interesse for kortreist og hjemmelaget mat har bidratt til at Norgesglasset som merke igjen har kommet til heder og verdighet. I tillegg til glasskrukkene er serien utvidet med en rekke nye produkter.

Sommerens beste aioli

Aioli kan brukes til alt fra grillmat til reker, for ikke å snakke om som dip til en god foccacia. Server i originale Norgesglass så har du en suksess til sommerbordet!

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A