Retur/Reklamasjon

Ansvar og undersøkelse av produktene

Risiko for produktene overtas av kunden så snart de er i kundens besittelse. Etter at kunden har mottatt varene bør leveransen undersøkes så snart man har mulighet til det for å sikre at; sendingen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene har blitt skadet under transport, eller har andre feil/mangler.

Angrerett

Hos Hadeland Glassverk har du en utvidet angrerett i inntil 30 dager fra du har mottatt varen. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må varen returneres i samme stand som den ble mottatt samt med utfylt angrerettskjema. Straks returen er godkjent vil du få tilbakebetalt gjeldende beløp. Bruk vår returetikett for en godkjent retur, denne koster 99,- som blir trukket fra refunderingen. For å enkelt og effektivt registrere en retur, kan du bruke denne siden: https://retur.bring.no/?q=20014270928

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen må det, innen rimelig tid, bli gitt skriftlig beskjed pr epost (kundeservice@hadeland-glassverk.no) om dette. Kunden vil deretter bli gitt veiledning videre for hvordan reklamasjon skal gjennomføres. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A