Bytte og retur

Ansvar og undersøkelse av produktene

Risiko for produktene overtas av kunden så snart de er i kundens besittelse. Etter at kunden har mottatt varene bør leveransen undersøkes så snart man har mulighet til det for å sikre at; sendingen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene har blitt skadet under transport, eller har andre feil/mangler.

Bytte og angrerett

Hos Hadeland Glassverk har du en utvidet angrerett i inntil 30 dager fra du har mottatt varen. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må varen returneres i samme stand som den ble mottatt samt med utfylt angrerettskjema. Straks returen er godkjent vil du få tilbakebetalt gjeldende beløp. Returporto på kr 99 betales av kunden. Send mail til kundeservice@hadeland-glassverk.no med ditt ordrenummer, for å be om returetikett og angrerettskjema som kan benyttes for retursending. 

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen må det, innen rimelig tid, bli gitt skriftlig beskjed pr epost (kundeservice@hadeland-glassverk.no) om dette. Kunden vil deretter bli gitt veiledning videre for hvordan reklamasjon skal gjennomføres. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A