BELYSNING


Hadeland Glassverk ble etablert i 1762 og er Norges eldste eksisterende håndverksbedrift. Fra 1800-tallets parafinlamper frem til dagens modernisert klassiske lamper i utallige farger og mønstre, er kursen holdt stødig gjennom mer enn 260 år. Vi har noe for enhver smak, se vårt belysningsutvalg under.


VÅRT BELYSNINGSUTVALGKontakt oss ved spørsmål eller rådgivning.

E-post: belysning@hadeland-glassverk.no

Fjellro på familiehytta

På familiehytta Fjellro på Kyrkjebygdheia i Øvre Telemark henger denne nydelige krystallkulelampen, som også har fått navnet Fjellro.

Bli med på hytta til Johannes Klæbo

Johannes Klæbo imponerte en hel verden med 3 gull i Vinter-OL i Pyeongchang i 2018. Fritiden tilbringer langrennsløperen ofte på hytta på Skeikampen, som har den lekreste belysning fra Hadeland Glassverk.

Det glitrer på Christinas kjøkken 

Da Christina behøvde nye kjøkkenlamper kontaktet hun Hadelands Glassverks belysningsekspert, Naima Boger. Christina valgte lampesammensetningen Glitre, som består av fem Dråpe-lamper i formasjon. Er det rart hun er fornøyd?

Bli med inn til Marianne Haga Kinder!

Vi dro hjem til Marianne som står bak Instagramkontoen Inspirasjonsguidennorge

Belysningsmagi på Renates hytte

Bli med interiørstyist Renate Lorentzen på hytta og se hennes vakre krystallkule-oppheng!

Relanserer populære lampeklassikere fra tidlig 1900-tallet

Fra 1930 til 1960-tallet var Hadeland Glassverk en av Norges største leverandører av belysning, med leveranser til mange offentlige- og private bygg i Norge og utlandet.Alle våre lamper er håndlaget i Norge. Fordelene med dette er at lampene har et helt unikt design, og at du kan kjøpe produktene med god samvittighet. Er du usikker på hvilken lampe som passer best i ditt hjem? Få hjelp av vår dyktige interiørdesigner her.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A