Hadeland Glassverk - Belysning

Hadeland Glassverk ble etablert i 1762 og er Norges eldste eksisterende håndverksbedrift. Fra 1800-tallets parafinlamper til dagens moderniserte klassikere i utallige farger og mønstre, har vi holdt en stødig kurs gjennom mer enn 260 år.


Se gjennom vårt utvalg nedenfor


Håndlaget i Norge

Alle våre belysningsprodukter er håndlaget i Norge, ved hjelp av tradisjonelle teknikker og av høyeste kvalitet materialer. Våre dyktige håndverkere skaper unike design som er både funksjonelle og vakre, noe som gjør våre produkter skiller seg ut.Kontakt oss

For spørsmål eller råd, vennligst ikke nøl med å kontakte oss via e-post belysning@hadeland-glassverk.no eller besøk vårt visningsrom.


Nyhet!

Vi presenterer Crystal Stone-kolleksjonen, en utsøkt serie av munnblåste, organiske lamper inspirert av de vakre formene som finnes i naturen.

Bli med på hytta til  Klæbo

Fritiden tilbringer langrennsløperen ofte på hytta på Skeikampen, som har den lekreste belysning fra Hadeland Glassverk.

Det glitrer på Christinas kjøkken 

Christina valgte lampesammensetningen Glitre, som består av fem Dråpe-lamper i formasjon. Er det rart hun er fornøyd?

Bli med inn til Marianne Haga Kinder!

Vi dro hjem til Marianne som står bak Instagramkontoen Inspirasjonsguidennorge

Belysningsmagi på Renates hytte

Bli med interiørstyist Renate Lorentzen på hytta og se hennes vakre krystallkule-oppheng!

Relanserer populære lampeklassikere

Fra 1930 til 1960-tallet var Hadeland Glassverk en av Norges største leverandører av belysning, med leveranser til mange offentlige- og private bygg i Norge og utlandet.Alle våre lamper er håndlaget i Norge. Fordelene med dette er at lampene har et helt unikt design, og at du kan kjøpe produktene med god samvittighet. Er du usikker på hvilken lampe som passer best i ditt hjem? Få hjelp av vår dyktige interiørdesigner her.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A