Blogg

Følg med på gode tilbud, nyheter og tips fra Hadeland Glassverk!

 

Lær å safte og sylte med Ida Marie!
Kokk og sosionom Ida Marie elsker å safte og sylte i Norgesglass og Norgesflasker! Her kan du se noen av hennes inspirerende tips og oppskrifter.

Nyhet: Bordlamper med stoffskjerm
Som små øyer, eller som fyrtårn med varsel om trygge farvann, skaper de nye bordlampene fra Hadeland Glassverk kontraster og harmoni med vakkert design og lysspill.

Hva gjør du dersom glassene får et hvitt belegg?
Har glassene dine fått et hvitt belegg som minner om en hinne av melk? Dette er dessverre glass-korrosjon, også kalt glasspest. Heldigvis kan glasskorrosjon både fjernes og forhindres.

Hvilke glass til hvilken musserende vin?
I dagligtale snakker mange om champagne, men du visste sikkert at dette bare er én av utrolig mange varianter av musserende vin?

Lag nydelig, hjemmelaget syltetøy
Sommerbærene er i sesong, og hva smaker vel bedre til frokost en mørk vintermorgen enn hjemmelaget syltetøy som dufter av sommerminner? Ut og plukke bær, syltetøyoppskriftene har vi!

Willy Johansson
Willy Johansson ble en av de viktigste designere for Hadeland Glassverk gjennom tidene. Som tredje generasjons glassarbeider vokste han opp bak blåsepipene. I 2021 ville han fylt 100 år!

Hadeland-glass i ny bok om drinker og smaksopplevelser
Etter over 35 år som bartender, vet Per Magnus Haig det meste som er verdt å vite om drinker. I november lanseres boka hans, breddfull av spennende drinker i vakre Hadeland-glass.

Forever yours: Bryllupsinspirasjon
Skal du gifte deg, eller kjenner du noen som skal? Hent inspirasjon i vår bryllupskatalog, med de vakreste produktene til bryllup fra Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik.

Tradisjonsrik høstdessert: tilslørte bondepiker
Tilslørte bondepiker er en velkjent, norsk dessert som får mange til å tenke tilbake på barndommen.

Sommerens beste aioli
Aioli kan brukes til alt fra grillmat til reker, for ikke å snakke om som dip til en god foccacia.

Sommerbordet
Bloggeren og interiørstylisten Amalie Fagerli deler sine tips til enkel og flott borddekning.

Flotte Finn Champagneglass!
Hadeland Glassverk jobber kontinuerlig med produktutvikling og selv om vi har laget Finn-glass på Jevnaker i over 100 år blir serien fortsatt oppgradert med nye modeller.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A