Blogg

Følg med på gode tilbud, nyheter og tips fra Hadeland Glassverk!

 


Ranveigs jul

Ranveig Lia er en prisbelønt stylist og dekoratør fra Porsgrunn. Hun deler vakre bilder på instagramkontoen @ranli_ . Ranveig elsker Hadeland-glass, og til jul har hun sin helt klare favoritt.


Kaias jul

Kaia Helle elsker jul og er på sitt aller lykkeligste i desember! Med tradisjoner og minner fra barndommens jul både i England og i Norge, skaper Kaia julemagi med sin borddekking og vakre julepynt!

 

 


Mariannes jul 

For å vise gjestene at du setter pris på dem er det hyggelig å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen. Vi har fått interiørstylist og Instagram-dronning Marianne Haga Kinder til å dele sine beste juleborddekkingstips med oss!

 

 


Renates jul

Interiørstylist og influencer Renate Lorentzen feirer aller helst jul på hytta.
Der har hun den lune, koselige stemningen hun elsker, og naturen rett utenfor døren. Da er julestemningen sikret!

 
Tid for sommerfest og lange lyse kvelder..

Det er tid for late dager og sommerfester som strekker seg ut i de sene nattetimer!  Vi har alt du trenger for å lage en stemningsfull sommerfest for venner og familie.


6 gode sommer-mocktails


Mocktails er alkoholfrie cokctails som kan serveres til hvem som helst, når som helst. Perfekt på lange, lyse sommerkvelder!

Her er våre beste mocktail tips.


Sommerpiknik med Siri


Hvem har sagt at man ikke kan ha med glass på pikink? Siri-serien består av solide, slitesterke produkter, som fint kan bli med i piknikkurven!  


Norgesglasset: sommer i hagen


Med sommerværet på sitt vakreste tilbringes mest mulig tid i hagen.

Les om våre beste tips til hagefesten her!

 

 
Fire enkle 17.mai-desserter

Desserter i rødt, hvitt og blått! Velg mellom tre enkle, supergod og lekre desserter som dine 17. mai-gjester vil elske.


Årets påskenyheter i glass

I år gleder vi oss ekstra mye til påske! Vi har fått inn masse fin påskepynt i glass, og gleder oss veldig til å pynte og dekke bord i gult, rosa og grønt!


Nyhet: Odyssé cavaskåler i farger

Gå vår og sommer i møte med superfine cavaskåler i farger! Perfekt til sommerfesten og en innertier som vertinnegave!


Bryllup: Glassene som sier ja!

Bryllupsdagen, kjærlighetens største høytidsdag! Ett av livets aller største og viktigste høydepunkter, dagen da både borddekkingen og gavene skal reflektere kjærlighetens verdier!
Fjellro på familiehytta

På familiehytta Fjellro på Kyrkjebygdheia i Øvre Telemark henger denne nydelige krystallkulelampen, som også har fått navnet Fjellro.


Bordlamper med stoffskjerm

Som små øyer, eller som fyrtårn med varsel om trygge farvann, skaper de nye bordlampene fra Hadeland Glassverk kontraster og harmoni med vakkert design og lysspill.


Hjelp! Glasset har et hvitt belegg!

Har glassene dine fått et hvitt belegg som minner om en hinne av melk? Dette er dessverre glass-korrosjon, også kalt glasspest. Heldigvis kan glasskorrosjon både fjernes og forhindres.


Riktig glass til musserende vin

I dagligtale snakker mange om champagne, men du visste sikkert at dette bare er én av utrolig mange varianter av musserende vin?
Ninas jul

Nina Holst er interiørstylisten bak instagramkontoen @stylizimoblog. Til jul velger hun å dekke bordet med Marieglass, og vi får bli med og se hvor vakkert det blir!


Julen 2021: Nyheter fra Hadeland 

Jul er minner, tradisjoner, forventninger, nostalgi, og vår yndlingshøytid. Enten du liker en tradisjonell eller en mer moderne jul, vil du finne noe for enhver smak i årets julekolleksjon.


Slik dekker du vakkert til jul 

Kvelden over alle kvelder, den frydefulle julekvelden, hvor ønsker og drømmer kan bli til virkelighet! Slik gjenskaper du minnene om barndommens julemagi med et  vakkert dekket  julebord. 


Naima tipser om belysning

Hvilken type belysning bør man velge i hvilket rom? Hadeland Glassverks interiørdesigner og belysningsekspert Naima Boger deler her sine beste belysningstips med oss!
Lag nydelig, hjemmelaget syltetøy

Sommerbærene er i sesong, og hva smaker vel bedre til frokost en mørk vintermorgen enn hjemmelaget syltetøy som dufter av sommerminner? Ut og plukke bær, syltetøyoppskriftene har vi!


Willy Johansson

Willy Johansson ble en av de viktigste designere for Hadeland Glassverk gjennom tidene. Som tredje generasjons glassarbeider vokste han opp bak blåsepipene. I 2021 ville han fylt 100 år!


Hadeland-glass i ny drinkebok

Etter over 35 år som bartender, vet Per Magnus Haig det meste som er verdt å vite om drinker. I november lanseres boka hans, breddfull av spennende drinker i vakre Hadeland-glass.


Forever yours: Bryllupsinspirasjon

Skal du gifte deg, eller kjenner du noen som skal? Hent inspirasjon i vår bryllupskatalog, med de vakreste produktene til bryllup fra Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik.
Tradisjonsrik høstdessert

Tilslørte bondepiker er en velkjent, norsk dessert som får mange til å tenke tilbake på barndommen.


Sommerens beste aioli

Aioli kan brukes til alt fra grillmat til reker, for ikke å snakke om som dip til en god foccacia.


Sommerbordet

Bloggeren og interiørstylisten Amalie Fagerli deler sine tips til enkel og flott borddekning.


Flotte Finn Champagneglass!

Hadeland Glassverk jobber kontinuerlig med produktutvikling og selv om vi har laget Finn-glass på Jevnaker i over 100 år blir serien fortsatt oppgradert med nye modeller.Kaias ostekake med epler

Lettvin og sunn ostekake servert i Norgesglass. Å få servert sin egen lille ostekake i porsjonsglass må vel være toppen av lykke for en ostekakeelsker!
Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A