Velkommen til Hadeland Glassverk!

Hadeland Glassverk har 10 butikker med et spennende utvalg innen glass, porselen, kjøkken, mat, søtsaker, interiør og klær. 

Åpningstider for hver butikk varierer. Se detaljerte åpningstider her. 

 

 

For å gjøre det lettere for gjestene våre å bli kjent på området vårt, har vi laget dette kartet.
Plukk med deg et kart når du kommer til oss, så kan du enklere planlegge besøket ditt og være sikker på at du ikke går glipp av noe!
Kartene finner du ved kassen i hver eneste butikk.

 

BUTIKKER

 

FABRIKKUTSALGET

I Fabrikkutsalget kan du gjøre de gode kuppene! Her selges andresorterineg av glasset som produseres i Glasshytta med høye rabatter! Mye av det som selges i Fabrikkutsalget, finnes kun her på Hadeland Glassverk!

Epost: [email protected]
Telefon: 45505193

Les mer

HØVDINGHALLEN
Høvdinghallen har et røft og unikt miljø, og her finner du øl og mat fra småskalaprodusenter fra hele Norge. Vi har en innholdsrik kjøkkenavdeling hvor vi tilbyr mange kjente varemerker, i tillegg til et stor fabrikkutsalg på porselen fra Porsgrunds Porselænsfabrik.

Epost: [email protected]
Telefon: 410040413

 

SHOWROOM FOR BELYSNING

Vårt Showroom ligger i Glasshytta. I tillegg til våre vakre lamper, kan du se glassblåserne i aksjon mens lampene produseres! Alle våre lamper blir munnblåst og slipt for hånd her på Hadeland Glassverk.

Les mer om Showroom her.

Epost: [email protected]
Telefon: 41040422

KRAMBODEN

Når du trår inn over dørstokken til Kramboden, møter fristelsene deg allerede i døra. Her er det mye godt for både små og store.

I Kramboden kan du velge og vrake i spennende krydder, nykvernet kaffe, te, sjokolade, drops, spekepølser fra Hadeland Viltslakteri og andre godbiter. Det finnes også et rikt utvalg av tidsriktige gaver og interiørartikler, hvorav mye kan settes sammen med mat til flotte gavepakker. 

Epost: [email protected]
Telefon: 45298013

 

GLASSBUTIKKEN

Vi har brukt koronaåret godt til å utvikle en rekke nyheter som denne sommeren kan kjøpes i Glassbutikken! I Glassbutikken viser vi det fremste av glassprodukter som ikke er tilgjengelig andre steder.

Her finner du alt fra moderne glasskunst til nostalgiske designperler. Vi kan by på alt fra kolleksjonsvarer til spesialproduksjoner, spesiallaget kunstglass og unike gjenstander.

Glassbutikken holder stengt i perioder.
Se detaljerte åpningstider her. 

Epost: [email protected]
Telefon: 45867346

 

PORSELENSHUSET

I Porselenshuset har vi til enhver tid et rikt utvalg av produkter fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Her kan du handle serviser, gaveartikler og tekstiler.

 I tillegg til Porsgrunds produkter har vi porselen fra enkelte andre leverandører. Du finner også et stort utvalg av tekstiler og annet tilbehør i Porselenshuset. Våre flotte utstillinger er en inspirasjonskilde for det dekkede bord!

Porselenshuset holder stengt i perioder. 
Se detaljerte åpningstider her. 

Epost: [email protected]
Telefon: 45390771

 

INTERIØRHUSET

Vakre omgivelser er viktig for det gode liv, noe Interiørhuset bidrar med. Her overrasker vi deg med gode ideer og spennende designnyheter til hus og hytte. Butikken har også en egen klesavdeling. 

Vi fører bl.a. varer fra Lexington, Nectar, Handed By, Line of Oslo, Durrance og Piro.

Epost: [email protected]
Telefon: 45392960

HONNINGHUSET

Honninghuset er både en butikk og en spennende opplevelse for barn og voksne.

I Honninghuset kan du studere bienes liv i flere bikuber og fylle din ”selvblåste” honningkrukke fra Glasshytta. Vi har også en mengde spennende produkter som alle har utgangspunkt i honning og bier; mat, kosmetikk, serviser, hobbyartikler og leker. 

Honninghuset holder stengt i perioder.
Se detaljerte åpningstider her. 

Epost: [email protected]
Telefon: 41040185

 

LYS- OG TINNSTØPERIET

I vårt lys- & tinnstøperi kan du farge ditt eget håndstøpte lys og kjøpe vårt vakre Hadeland Tinn til fast fabrikkpris 30%-50%.

Epost: [email protected]
Telefon: 40498762

OUTLET

Vi fortsetter fjorårets suksess og åpner låvedørene igjen. Vi har nå utvidet sortimentet til også å
omfatte sko og klær fra merker som Public Service, Lexington, Basic Apperal og Line of Oslo. Du finner også sengetøy, puter, håndklær, porselen, glass med mer.

Outlet holder kun åpent i skolens sommerferie.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A