Spisesteder

Ingen reiser sultne fra Hadeland Glassverk!
Om sommeren har vi hele 5 spisesteder her hos oss. Med et bredt utvalg på menyene - med alt fra italiensk pizza og glassblåserfrokost med egg og bacon, til spennende veganske retter og søte, fargerike donuts - har vi noe for alle og enhver!

 

Vaffelhuset

Vaffelhuset holder åpent hver helg mellom 22. mai og 19. juni. I perioden 19. juni-15. august holder det åpent hver dag.

Her serveres de lekreste søte fristelser, som nyheten Donut med is og godis som du kan se på bildet, boblevafler og tradisjonelle vafler med hjemmelaget syltetøy og rømme. Du kan nyte maten i den sukkersøte kaféen eller i den hyggelige hagen.

 

Norgesglasshuset

Norgesglasshuset holder også åpent hver helg mellom 22. mai og 19. juni. I perioden 19. juni-15. august holder Norgesglasshuset åpent hver dag.

Alt vi serverer i Norgesglasshuset er glutenfritt!
Men om du tåler gluten eller ei – våre sveler er magiske! Tykke, saftige og smakfulle, og ekstra gode med hjemmelaget jordbærsyltetøy.
Her finnes også alle produkter som bærer Norge-logoen; Norgesglass fylt med syltetøy, tomatsalsa, sennep, krydder eller godteri. En hyggelig, liten butikk som vi absolutt anbefaler et besøk.
Vi har også en liten fabrikk i Norgesglasshuset hvor vi produserer syltetøy, tomatsalsa og sennep. Dette fylles i Norgesglass for salg i butikkene, og det serveres selvfølgelig også på våre spisesteder.

 

Mester Pizzeria

Mester Pizzeria holder åpent hver dag!
Her serveres den beste italienske pizzaen du kan tenke deg. I hyggelige lokaler i kjelleren i Kokkestua-låven har vi skapt en atmosfære som kan minne om en autentisk italiensk restaurant.
Se menyen her.

 

Bakeriet

Bakeriet holder åpent hver dag

Helt siden 1800-tallet har man kjent duften av fersk bakst fra Glassverkets eget bakeri. I dag kan du nyte en helt egen atmosfære i vårt Bakeri med Glassverkets egne lysekroner fra 1800-tallet. Du finner deilig gjærbakst; alt fra solboller, skolebrød og syltetøyboller til pizzasnurrer. Du får også velsmakende sandwicher, wraps og salater.

Og husk å kjøpe med et brød hjem! Vi har et godt utvalg innen nystekte brød fra et håndverksbakeri.

 

Kokkestua

Kokkestua holder åpent hver dag

Kokkestua lager mat av beste kvalitet til både store og små arrangementer. Ferske råvarer kjøpes inn hver dag, og førsteklasses brødprodukter kommer direkte fra vårt håndverksbakeri.  I Kokkestua serverer vi alt fra de lekreste smørbrød til middagsretter og et rikt utvalg av kaker og gode desserter. Nyhet denne sommeren er at vi også har vår helt nye burgemeny! Se hele menyen her.

Velkommen til bords - inne eller på vår store, flotte veranda med utsikt over Randsfjorden.

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A