Inspirert av naturens skjønnhet

Vi presenterer Crystal Stone-kolleksjonen, en utsøkt serie av munnblåste, organiske lamper inspirert av de vakre formene som finnes i naturen. Disse unike lampene tar deg med til en verden av frosne isformasjoner, eroderte svaberg, mykt avrundede steiner og vann i bevegelse.

Håndverkstradisjon siden 1762

Akkurat som steinene blir formet av vann, vind og vegetasjon, former våre dyktige glassblåsere hver enkelt lampe for hånd. De arbeider med den glødende glassmassen i konstant bevegelse for å fremheve det naturlige uttrykket. Spillet mellom glass, lys og farger skaper noe helt spesielt, og de dempede fargetonene harmonerer med naturens egen palett som endrer seg med årstidene. 

Designvisjon

Bak designen står Hadeland Glassverks designteam, ledet av designsjef Maud Gjeruldsen Bugge: "Vi har tatt utgangspunkt i former fra Hadeland Glassverks unike arkiv og brukt naturen som den viktigste inspirasjonskilden," sier Maud. "Jeg får energi og skaperglede ute i naturen. Inspirasjon henter jeg fra mine mange turer på fjellet, i skogen og ved kysten. Jeg gjør skisser, tar bilder og samler små skatter som jeg finner underveis. Vakre skatter som blir med meg hjem."

 

Skap din egen magiske atmosfære

Å ta inn naturen i ditt hjem med disse lampene skaper en egen ro og en magisk stemning. Crystal Stone passer like fint i det moderne hjem, på en hytte eller i det offentlige rom. Hver lampe er helt unik, og du kan selv sette sammen din egen komposisjon av farger og størrelser.

Mangfoldet i Crystal Stone-kolleksjonen

I serien inngår taklamper i tre størrelser og seks farger. I løpet av året kommer det også bord-, gulv-, og vegglamper. Utforsk det mangfoldige utvalget i vår nettbutikk og oppdag hvordan Crystal Stone-kolleksjonen kan skape et unikt og personlig uttrykk i ulike miljøer og rom.

I pakt med naturen

Å ta inn naturen i din hytta med disse lampene skaper en egen ro og en magisk stemning. Lampene gir assosiasjoner til fjell, fjord og hav. Velg din egen fargepallett med naturen som inspirasjonskilde

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A