Showroom for belysning

Velkommen til Showroom for belysning i Glasshytta!

Visste du at vi har et stort showroom for belysning på Hadeland Glassverk? 1000 lekre kvadratmeter med alt øyet og hjertet kan begjære av lamper, munnblåste og håndlagde på Hadeland.

Vårt showroom for belysning finner du i hjertet av Hadeland Glassverk, et stenkast unna Glasshytta, der lampeproduksjonen foregår.

 

Åpningstider:

Mandag-fredag: Kl 10-16

Lørdag-søndag: Kl 10-18

Våre kompetente medarbeidere hjelper deg gjerne med dine belysningsspørsmål. Har du behov for belysningshjelp for konkrete rom, ta med et bilde av rommet, evt send bildet til  [email protected]

Fra 1930-1960 - tallet var Hadeland Glassverk en av Norges største leverandører av belysning, med leveranser til mange offentlige og private bygg både i inn- og utland. Arkivlampene ble designet av kjente norske designere som Jonas Hidle og Arnulf Bjørshol.

Dagens designteam, med designsjef Maud Gj. Bugge og industridesigner Anders Holmedal i spissen, har ivaretatt klassikerne ved å fremheve og modernisere detaljene. I tillegg står de bak de nye lampene fra Hadeland Glassverk.

 

La deg inspirere av design og norsk glasskunst! Opplev vakker belysning i et elegant og tidsriktig miljø, hent inspirasjon, og kanskje finner du lampen som er perfekt for akkurat ditt hjem og dine behov.

Trenger du tips til å finne rett belysning får du hjelp av våre dyktige medarbeidere på Hadeland, eller ta kontakt med vår interiørdesigner og belysningsekspert, Naima Boger. Du kan også ringe direkte til Showrommet på telefon 410 40 422 .

Velkommen til vårt nye Showroomfor belysning! Her finner du våre lampekolleksjoner i ulike miljøer satt sammen med møbler fra flotte norske møbelprodusenter.

Vinteren 2018 bestemte Hadeland Glassverk seg for igjen å satse på belysning, og børstet støvet av 19 arkivtegninger, lampekupler tegnet av blandt annet Jonas Hidle og Arnulf Bjørshol i perioden 1938-1965.
I tillegg til arkivkolleksjonen står Hadeland Glassverk bak ytterligere to lampekolleksjoner inspirert av tidligere design og slipeteknikker, Krystallkule og Dråpe. Disse er designet av Maud Bugge og Lina Rincon.
Dagens belysningsteam med Anette Patrocollo i spissen jobber kontinuerlig med nye kolleksjoner, belysning innenfor flere kategorier, innendørs- og utendørs belysning, og store prosjekt til private og offentlige bygg.

Endelig er Showroom på plass i Glasshytta! Velkommen innom for en titt og mengder av inspirasjon til eget hjem. I Showroom vil du i tillegg til lampene finne møbler fra dyktige norske møbelprodusenter. Vi er stolte av å ha med oss blandt annet Eikund møbler, Ygg&Lyng, HeyMat, Drømmekjøkken, Hel Ved og Jotun som utstillere sammen med våre flotte lamper.

Velkommen til en visuell opplevelse av vår belysning rett fra Glasshytta inn i butikkhyllen i vår butikk på Hadeland Glassverk.

 

ÅPNINGSTIDER
2. november: 10-20
3. november-23. desember:
Mandag-fredag: 10-16
Lørdag: 10-18
Søndag: 11-18

Se lampene i katalogen vår!

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A