BELYSNINGSBUTIKKEN

BUTIKK OG SHOWROOM I ETT!

Velkommen til Belysningsbutikken. 1 000 kvadratmeter med de vakreste lamper du kan drømme om!

Utforsk en verden av lekre belysningsløsninger hvor håndverk møter kunst. Våre lamper, alle munnblåst og slipt for hånd av våre dyktige håndverkere, kombinerer unik kvalitet og design. Med utstillinger i ulike miljøer, fra kjøkken og stue, til soverom og baderom, inviterer vi deg til å oppdage hvordan våre lamper kan forvandle ditt hjem.

 

UNIKT HÅNDVERK

Våre belysningsprodukter er ikke bare lamper – de er kunstverk skapt med omhu av våre dyktige håndverkere. Hver lampe er munnblåst og nøye slipt for hånd, og dette håndverket gir en unik kvalitet og design til hvert eneste produkt. 

Belysningsbutikken ligger i Glasshytta, slik at besøkende ikke bare kan kjøpe lampene, men også oppleve selve produksjonsprosessen. 

Ring oss gjerne på telefon 41040422 
eller send oss en epost til showroom@hadeland-glassverk.no

Vi holder åpent mandag-søndag. 

INSPIRERENDE UTSTILLINGER

Besøk Belysningsbutikken og la deg inspirere av våre utstillinger i forskjellige miljøer. Fra stemningsfulle kjøkken til avslappende soverom og luksuriøse baderom – våre utstillinger viser hvordan våre lamper kan integreres og forbedre ethvert rom i ditt hjem.

BELYSNINGSHJELPEN – Personlig belysningsveiledning

Ta glede i vårt eksklusive tilbud, Belysningshjelpen. Våre erfarne belysningskonsulenter står klare til å hjelpe deg med å skape det perfekte lyset i ditt hjem. Send oss et bilde av rommet ditt, og vi vil kostnadsfritt tegne inn lamper basert på dine ønsker og behov. Med Belysningshjelpen blir belysningsvalget enkelt og skreddersydd etter dine personlige preferanser.

Kontakt Belysningshjelpen på epost showroom@hadeland-glassverk.no

EN ENESTÅENDE HISTORIE

Hadeland Glassverks historie strekker seg helt tilbake til 1762, og fra 1930-1960 - tallet var Hadeland Glassverk en av Norges største leverandører av belysning, 
med leveranser til mange offentlige og private bygg både i inn- og utland. 
Arkivlampene ble designet av kjente norske designere som Jonas Hidle og Arnulf Bjørshol.

Dagens designteam, med designsjef Maud Gjeruldsen Bugge i spissen, har ivaretatt klassikerne ved å fremheve og modernisere detaljene. I tillegg står de bak de nye lampene fra Hadeland Glassverk.

KOLLEKSJONER

KRYSTALLKULE

I 2014 designet vår sjefsdesigner, Maud Gj. Bugge, krystallkuleserien med åtte mønstre, trendfarger og tre størrelser. Målet var å gi kundene muligheten til å skape en unik lampe for sitt hjem.

CRYSTAL STONE

NYHET! En serie av unike og munnblåste glasspendellamper inspirert av naturens mangfoldige former og farger. Formen skapes når glassmassen er varm, dette gjør at hver eneste kuppel blir unik. 

ARKIVLAMPER

Hent frem det unike fra midten av 1900-tallet! Arkivlampene er rene i formen og passer i alle hjem. Et viktig stykke av Norges design-historie er relansert i den flotte Arkiv-serien.

BORDLAMPER

Både Krystallkule, Crystal Stone og Arkiv kommer også som bordlamper. Alle lamper er munnbblåste og håndslipte på Hadeland Glassverk. 

NYHET - KONGLE

Inspirert av den dype, norske furuskogen har vår designer Maud Gj. Bugge tegnet store, vakre Konglelamper. Velg mellom ulike varianter av Kongle-bundler, fra den lille klare kompakte, til tre større varianter i fargene klar, oliven, kakao og røkgrå.
Hver enkelt kongle kan kombineres på mange ulike måter og er nydelig sammen i en klynge. Leveres med minimum 3 kongler. Konglelserien gir et unikt design og en stemningsfull belysning hjemme eller på hytta.
Kongle er utviklet i tett samarbeid med de beste glassblåserne på Hadeland Glassverk og lampene håndlages i Norge.

Kontakt Belysningshjelpen på epost showroom@hadeland-glassverk.no

INSPIRASJON

Du har oppnådd gratis frakt!

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • Det er %1 varer i handlekurven.
  • Delsum N/A